Bijuterii si jucarii de colectie: licitatia de Craciun Artmark

Licitatia de Craciun reprezinta un bun prilej pentru iubitorii de frumos de a alege cadouri unicat, dintre cele aproape 170 de piese de colectie propuse de Casa Artmark.

Pandantiv Fabergé, designer Victor Mayer

In sfera eleganta a bijuteriilor rare de colectie, se remarca pandantivul din aur, in interiorul caruia se afla o carte de rugaciuni, tiparita intr-o versiune miniaturala-record (valoare estimativa: 500 – 600 de euro) si un mic ou Fabergé, pandantiv, executat de celebrul bijutier Victor Mayer (valoare estimativa: 2.000 – 3.000 de euro). Printre cele mai valoroase si distinse bijuterii se numara un colier din aur, bogat decorat cu smaralde de aproape 40 de carate (valoare estimativa: 12.000 – 18.000 de euro), un colier decorat cu flori sculptate intr-o paleta bogata de pietre pretioase – ametist, diamante, perle, rubine si safire (valoare estimativa: 6.000 – 8.000 de euro) etc.

Pandantiv – carte de rugaciuni 

Colier din aur decorat cu flori sculptate

Colier din aur bogat decorat cu smaralde (aprox. 40 ct)

Premiera Licitatiei de Craciun este marcata la editia din 11 decembrie de jucariile de colectie. Evenimentul Artmark aduce, printre altele, un landou pentru papusi din anii ′40, piesa rara (pret de pornire: 250 de euro), un „Orient Express”, de jucarie creat de prestigioasa companie germana Märklín, la jumatatea sec. XX (pret de pornire: 90 de euro), o sanie creata in atelierele rusesti la inceputul secolului XX (pret de pornire: 250 de euro) etc.

 Landou pentru papusi (cca.1940) – piesa de colectie

Sanie ruseasca, inceputul secolului XX

Toate piesele de colectie propuse de Artmark in Licitatia de Craciun, inclusiv o selectie din colectia de vinuri Mouton Rothschild pot fi admirate in expozitia de la Palatul Cesianu-Racovita pana marti, 10 decembrie (orele 10:00 – 20:00), iar miercuri, 11 decembrie, cu incepere de la ora 19:00,  va avea loc licitatia in spatiul gazduit de JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Bijuterii si jucarii de colectie: licitatia de Craciun Artmark

Extensii de gene fir cu fir si secretele Xtreme Lashes

Bijuterii si jucarii de colectie: licitatia de Craciun Artmark

Boite a Desir (Aubade): tentatia seductiei plenare

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta