Eroinele verii 2012: noile nuante O.P.I incluse in colectia speciala Spider-Man

Saptamana trecuta, raspundeam cu mare placere invitatiei Cinema City Cotroceni la avanpremiera The Amazing Spider-Man, o pelicula care in ciuda aparentelor a fost capabila sa reuneasca in salile de cinema un numar impresionant de fani, inca fascinati de aventurile neobositului si uimitorului Om Paianjen, intruchipat de aceasta data de Andrew Garfield.
Povestea nu este una noua si poate tocmai acest aspect constituie a parte importanta a retetei de succes. The Amazing Spider-Man este un film relaxant, plin de umor, cu un deznodamant intuit inca din primele 10 minute, insa care mai presus de toate nu iti inseala asteptarile. Regizorul Marc Webb a incercat sa contureze un personaj rebel si totusi atasat emotional de oamenii din jurul sau, interiorizat si expansiv in acelasi timp, sensibil si vulnerabil in ciuda puterilor dobandite. Un Spider-Man pentru care ascunderea identitatii nu mai reprezinta o corvoada si care este capabil sa isi creeze propriul set de reguli, indepartate de cele ale unui supererou cu acte in regula si lipsite de dramele de rigoare.

Noua colectie de lacuri de unghii O.P.I Spider-Man

Inainte insa de a pasi in salile de cinema, va puteti lasa purtate in atmosfera povestii, prin intermediul unor nuante absolut superbe de lacuri de unghii, incluse de O.P.I intr-o colectie cu sanse mari la titlul de blockbuster al verii: O.P.I Spider-Man! Colaborarile O.P.I cu Sony Pictures sau cu studiourile Disney nu sunt de data recenta, iar succesul convertit in vanzari ale colectiilor capsula Piratii din Caraibe, Alice in Wonderland, Shrek sau Burlesque, a certificat in repetate randuri existenta unei mine de aur care in mod selectiv si inteligent, poate fi exploatata la maxim in perioade cheie.

Colectia capsula O.P.I Spider-Man include sase lacuri de unghii, carora li se adauga un shatter inspirat de arta graffiti, care poate fi aplicat peste oricare dintre nuante, pentru un finish special cu aspect mat sau glossy.
Call Me Gwen-Ever este un oranj cu tenta coral, luminos si revitalizant, elegant si subtil, distantat de nuantele saturate, neon, regasite in majoritatea colectiilor verii 2012.
Into The Night, reda atmosfera metropolei in miez de noapte, insa nu intr-o maniera previzibila. Nuanta de albastru aleasa (cu usoara tenta indigo), aminteste de adancurile Mediteranei, este infuzata cu particule stralucitoare si cu irizatii reci, ca de gheata, pentru un aspect metalic.
Your Web Or Mine? este o nuanta de roz clasic, cu o usoara tenta rece, inclusa in colectie probabil pentru a rememora filonul romantat al peliculei.
Just Spotted The Lizard este fara doar si poate lacul meu preferat din intreaga colectie. Un duo excelent intre auriu si verde, hipnotic si intrigant precum pielea unei reptile, care imi trezeste amintirea nuantei Peridot lansata de Chanel in toamna 2011.
My Boyfriend Scales Walls este o alegere la care prea putin ma asteptam, insa care echilibreaza balanta cromatica a colectiei. Un alb cu usoara tenta de gri, perfect pentru vara si pentru inlocuirea clasicului french cu o varianta la fel de eleganta, insa neprafuita.
Ramanand tot in zona accentelor cromatice inspirate de mediul urban, Number One Nemesis se prezinta drept un lac de unghii excelent pentru petreceri sau evenimente, capabil sa creeze o bucla temporala pana in perioada Studio 54. Gri-ul antracit se dovedeste o baza minunata pentru avalansa de particule stralucitoare care transforma unghiile in mici globuri disco: auriu, verde, argintiu sau albastru.
In final, Shatter The Scales, o nuanta de verde inchis stralucitor, poate fi aplicat peste oricare dintre cele sase lacuri de unghii, insa cel mai bine arata in asociere cu My Boyfriend Scales Walls sau cu Just Spotted The Lizard.

Intreaga colectie O.P.I Spider-Man poate fi gasita la magazinul Topline (Blv. Regina Maria, nr.14) si in saloanele de infrumusetare care distribuie gama O.P.I.

Eroinele verii 2012: noile nuante O.P.I incluse in colectia speciala Spider-Man

Men grooming: Philips transforma grija barbieritului intr-o rutina placuta

Eroinele verii 2012: noile nuante O.P.I incluse in colectia speciala Spider-Man

Rochia perfecta pentru evenimentele speciale ale verii

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!