Chanel la Saint Tropez

Cea mai fashion destinatie de vacanta vara aceasta? Saint Tropez! Pentru al doilea an consecutiv, Chanel isi stabileste cartierul general la Saint Tropez (Karl Lagerfeld isi petrece aici cateva saptamani bune din vara), destinatia de vacanta imbratisata odinioara de Brigitte Bardot, Liz Taylor, Sophia Loren si locul in care s-au filmat o serie de pelicule ramase in arhivele cinematografiei : „Le Gendarme de Saint-Tropez” (cu Louis de Funes si Jean Lefevre), „Et Dieu… créa la femme” (comedia in care Brigitte Bardot se unduieste pe ritmuri de mambo) etc.
Boutique-ul efemer Chanel este perfect amplasat in decorul elegant al hotelului La Mistralee, construit in centrul Saint Tropez, la doar cateva minute distanta de Place des Lives si Vieux Port, detinut initial de Alexandre de Paris (faimosul hairdresser francez) si supus numeroaselor renovari si reamenajari de-a lungul anilor.
Pana la inceputul lunii octombrie, atat in saloanele hotelului cat si in gradinile private, piesele din colectiile Paris-Bombay si Chanel primavara-vara 2012, vor fi putea fi admirate atat de vizitatorii cat si de clientii La Mistralee, pentru o vacanta fashion nefiind necesare multe bagaje ci doar cardul si inspiratie in selectarea unor tinute a la fracaise, musai etalate intr-o plimbare pe riviera sau la party-urile anuntate de-a lungul perioadei de desfasurare a Festivalului de Film de la Cannes.

Chanel la Saint Tropez

Preview AUTOR 7: bijuterii de designer

Chanel la Saint Tropez

Noua colectie de bijuterii Anorganic by Maria Filipescu

Articole recente

There are 2 comments

  1. ALINA MARUNEAC

    cu multa placere am citit prezentarea scrisa intr-un stil curat ,concis dar cu siguranta invita pe oricine sa-i traca pragul

    cu consideratie
    Alina

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!