Profumum Roma: universul aparte al parfumeriei de nisa dezvaluit de Maria Durante

O supradoza de esente rare, pe care sa le percepi cu emotia si curiozitatea unei prime intalniri, care sa te lase pur si simplu fara cuvinte si care sa te faca sa derulezi cu ochii mintii firul unor capitole de poveste extrem de personale, contureaza prin excelenta universul olfactiv Profumum Roma, pe care am fost invitata sa il explorez in urma cu putin timp, gratie unei lansari cu totul speciale organizate de Elysee Concept: parfumurile Dolce Acqua si Eccelso.

Profumum Roma reprezinta mai mult decat o marca care face cinste parfumeriei de nisa. Profumum Roma este luxul nepretentios, prea putin opulent, insa atat de necesar pentru a recreea nostalgia unor locuri, momente sau oameni aflati la departare in spatiu si timp, insa ramasi atat de aproape in suflet. Pe Maria si Luciano Durante i-am cunoscut in seara evenimentului, iar surpriza a fost cu atat mai mare cu cat am descoperit doua personalitati eminamente diferite, insa caracterizate de aceeasi sensibilitate extrema. Departe a fi expansivi si de a se impune prin propria prezenta, cei doi parfumieri au avut placerea de a realiza fiecarui invitat un profil olfactiv personalizat.

Fara a stii ce aroma rezoneaza cu sufletul meu sau in fata carei dintre esentele casei mi-am declarat incantarea, Maria a ales pentru mine doua parfumuri care imi mangaie narile in timp ce scriu acest randuri: Confetto si Battito D’Ali. Cu o singura privire, parca mi-ar fi citit in suflet dorintele cum nu se poate mai bine: Battito D’Ali aseaza pe o pudra de cacao si vanilie, florile de portocal stropite din belsug cu smirna, un melanj divin in care par a fi cufundate aripile ingerilor, iar Confetto reda intr-o esenta suava si duala, inocenta si capriciile tipic feminine, uneori ascunse si alteori devoalate (predomina notele de migdale, ambra, vanilie).

Maria Durante a avut amabilitatea de a-mi acorda un interviu, din care puteti afla extrem de multe lucruri interesante despre filosofia si particularitatile Profumum Roma:

Mai multe detalii despre Profumum Roma si cele mai noi esente adaugate liniei (Dolce Acqua si Eccelso), va invit sa descoperiti intr-un amplu material pe care l-am publicat astazi pe HotCity.ro

Profumum Roma: universul aparte al parfumeriei de nisa dezvaluit de Maria Durante

Noua colectie de bijuterii Anorganic by Maria Filipescu

Profumum Roma: universul aparte al parfumeriei de nisa dezvaluit de Maria Durante

Chanel la Versailles – cruise 2012/2013

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta