Noua colectie capsula In my yellow tree by Andreea Tincu

La finele lunii iulie a anului trecut, dupa o dubla prezentare la Bucuresti a liniilor Sense si Andreea Tincu&Sense, va semnalam debutul unui nou brand in peisajul fashion romanesc, ce poarta amprenta inconfundabila a stilului Andreei Tincu, unul dintre cei mai prolifici si mai creativi designeri: In my yellow tree.
Dincolo de tendintele de sezon si de liniile clar demarcate, Andreea Tincu a marsat pe ideea de colectie-capsula, care comprima doar cateva piese vestimentare care definesc punctul de plecare al oricarei garderobe feminine, atemporale si perfect valabile. Mai precis, este vorba despre esenta a ceea ce in mod uzual denumim „stil”, despre sufletul unui dressing asupra caruia ne asezam amprenta proprie, despre haine care prind viata in momentul in care le purtam si le conferim un sens si despre rafinamentul sublimat in detalii relevate exclusiv cunoscatorilor si celor care apreciaza un minimalism atent gandit si coordonat din punct de vedere al tipologiei vestimentare.

O noua colectie-capsula semnata In my yellow tree, a fost recent dezvaluita, fara pretentia de a fi incadrata in vreun sezon anume sau in numeroasele pagini dedicate directiilor stilistice ale momentului. De la grafica alb/negru, dispusa in total look-uri sau in alternante sugestiv punctate, Andreea Tincu trece la tonuri de pruna, albastru, gri sau olive, cu intensitati variate si usor estompate.
Suprafetele opace sunt secondate de fasii de voal sau matase juxtapuse, care insa nu creeaza volume fortate si care surprind prin gradarea optica si prin trecerile extrem de fine dintr-un registru in altul. Sa fie oare o fusta-pantalon, un pantalon lejer sau doar o fusta maxi care asteapta sa se involbureze la prima adiere a primaverii? Nimic nu este ceea ce pare, iar pentru a putea fi receptate in consecinta, piesele trebuiesc descoperite in mod tactil, studiate si mai ales purtate cu imaginatie.

Aproape periculos de inocente, camasile semi-transparente, afiseaza gulere asimetrice, pliseuri in partea din spate si sunt secondate de alternante ale suprafetelor in zona manecilor. Iar cu putin curaj, pot fi purtate si invers, cu partea frontala voit imaginata in oglinda si cu snururi din matase prelungi atasate.
Colectia este realizata 100% din materiale naturale (crep/voal/satine matase, triplu voal lana , modal , batist bumbac/matase) si poate fi achizionata online din boutique-ul dedicat.

Hainele mele le port acum dar le voi purta si in anul urmator. Sunt din materiale delicate, naturale si ma simt libera in ele. Nu au fermoare sau nasturi metalici. Le simt pe piele fine precum matasea si sunt lucrate cu aceeasi atentie atat in interior cat si in exterior. Fiecare detaliu a fost creat cu multa atentie si dragoste de frumos.” – Andreea Tincu
Foto- George Popovici
Model- Madalina D.(IMC Models)
Make-up- Nicoleta Timus
Hairstyle-Hed Academy ( Cosmopolitan Trading)

Descopera noua colectie-capsula In my yellow tree by Andreea Tincu

Moda pe aripi de inger: Kinga Varga Fine Jewelry

Moda pe aripi de inger: Kinga Varga Fine Jewelry

Tendinte primavara-vara 2013: New Look

Tendinte primavara-vara 2013: New Look

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!