Moda pe aripi de inger: Kinga Varga Fine Jewelry

Moda inseamna inainte de toate concept si mesaj. Oricata maiestrie tehnica si creativa ar fi asezata intr-o colectie, in lipsa unui concept care sa ii defineasca sensul si a unui mesaj percutant pentru public, demersul este sortit evaporarii in neantul anonimatului. Iar anonimatul in moda este sinonim cu falimentul si cu excluderea definitiva din dressing-ul feminin. Care este finalitatea modei, daca nu purtarea acesteia in plina strada si adoptarea neconditionata in dulapul cu amintiri?
Kinga Varga se numara printre putinii designeri care manifesta dincolo de talent si viziune, o coerenta si o constanta in ceea ce priveste filonul liniilor sale. Tema angelica regasita in colectii sub diverse forme, intr-o prima faza cu titlu de sugestie si ulterior ca actor principal, este dezvoltata de Kinga Varga intr-o linie speciala de bijuterii realizate din argint si cristale Swarovski, chintesenta a universului propriu designerului.

Reprezentarile grafice ale aripilor de ingeri comporta valente multiple si au menirea de a transforma simplele bijuterii, in totemuri aducatoare de noroc si purtatoare de mesaje pozitive, cu tenta motivationala. Care sunt momentele care va fac sa simtiti ca prindeti aripi la propriu? Care sunt oamenii in compania carora simtiti ca imposibilul devine posibil si ca trairile nu se mai deruleaza conform unei agende bine stabilite?
Precum niste confidenti taciti si discreti, bijuteriile angelice semnate Kinga Varga devin nu doar pretexte de accesorizare la moda in 2013, ci si transpuneri ale propriilor stari interioare in plan estetic. Nu intamplator, piesele poarta denumiri sugestive, directionand atentia inspre o zona aparte infuzata de simboluri si proiectii personale: Freedom (brosa cu aripi de inger larg deschise si cu un cristal rosu in mijloc, care aminteste de dragostea ca esenta si motor al tuturor lucrurilor), Hope (reprezentarea grafica a celor sase aripi ale serafimilor, prinse in jurul unui cristal sub forma de floare atipica), Faith (interpretarea florii de colt, cu aripi de inger in loc de petale) sau Uriel Earrings (simbolul energiei vitale, sublimat in rosul pur si pasional cu sclipiri de cristal si petale angelice).

Pune-ti o dorinta si ai incredere in materializarea ei! Indreapta-ti energiile pozitive in directia corecta, iar mesajul inscris pe aripa de inger placata cu argint si cuprins de-a lungul firului rosu de matase, va prinde contur mai repede decat te-ai fi asteptat. Bratarile fine Kinga Varga, cu aripi de inger din argint sau placate cu aur, pot fi purtate impreuna sau daruite persoanelor dragi cu tot sufletul. Cand ti-ai scos ultima data de la mana o bratara pentru a o aseza pe incheietura celui/celei de langa tine in momentul in care ai simtit acest imbold si cu increderea in energia debordanta transmisa? Ai putea incerca sa faci un asemenea gest in pragul unui noi sezon, sub mantia sarbatorii incununate de firul alb/rosu ingemanat.
In completarea liniei de bijuterii, Kinga Varga prezinta si cateva piese inedite, sub forma unor semne de carte care pastreaza tematica colectiei sau a butonilor masculini care pot personaliza orice camasa aparent banala.

Bijuteriile angelice Kinga Varga pot fi comandate online, prin intermediul boutique-ului dedicat sau pot fi admirate in showroom-ul situat pe Strada Pictor Alexandro Romano, nr.10.

JUL ET MAD: trilogia olfactiva a iubirii la Elysee Concept

JUL ET MAD: trilogia olfactiva a iubirii la Elysee Concept

Noua colectie capsula In my yellow tree by Andreea Tincu

Noua colectie capsula In my yellow tree by Andreea Tincu

Articole recente

There are 2 comments

 1. ANCA IRINA MARIN

  FOARTE FRUMOASE BIJUTERII!
  Au o incarcatura divina speciala.Se simte acest lucru doar privind aceste minunate bijuterii.
  Cum as putea sa-mi cumpar un medalion cu cristal rosu?

  1. Adina Necula

   Draga Anca, ma bucur mult ca iti plac bijuteriile Kingai si intr-adevar asa este, au o incarcatura speciala. Vei resimti acest lucru cand le vei purta. Piesele colectiei pot fi comandate online din boutique-ul dedicat sau direct din showroom-ul situat pe Strada Pictor Alexandro Romano, nr.10. Aici este adresa magazinului online: http://www.kingavarga.com/boutique/77-fine-jewerly .

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!