Making Sounds: noua colectie de bijuterii semnata Skin Deep si Moogu Contemporary Jewellery

“Words are drinkable jewelry” – mi-am amintit zilele trecute de cugetarea surprinsa in cateva colaje ce decorau peretii din caramida rosie ale unei mici cafenele londoneze la ultima mea vizita, iar cum totul se intampla cu un motiv, la scurt timp mi-a fost dezvaluita noua colectie de bijuterii cu mesaj “Making Sounds”, conceputa de Skin Deep in colaborare cu Moogu Contemporary Jewellery.

campanie oh 1-01

Societatea contemporana prilejuieste, cel putin in teorie, o suita intreaga de dialoguri tematice, insa in mod paradoxal comunicarea cotidiana este impregnata cu anumite automatisme care inlocuiesc replicile extinse si care pot uneori intregi comicul de situatie. Interjectii precum “Ah”, “Hmm?!”, “Yeah!” sau “Fuck” se integreaza pe nesimtite in formule succinte de care ne atasam din dorinta de simplificare a lucrurilor. Si in ciuda aspectului laconic, intregesc un adevar oarecum incomod: de cele mai multe ori alegem sa gasim substitute pentru emotii nesupuse ordinii pe baza careia ne derulam activitatile.

Cat din ceea ce simtim, din ceea ce surprindem cu privirea sau din ceea ce atingem, reuseste sa miste o piesa din puzzle interior, aparent perfect aranjat? A reusi sa stralucesti intr-un areal care nu pune pret pe unicitate, devine o provocare in sine, careia daca alegi sa ii dai curs ai toate sansele de a te tranforma dintr-o piesa in playlist-ul cuiva, intr-un hit pus pe repeat in mod obsesiv. Andreea Mogosanu – designerul MOOGU, a conceput pentru Skin Deep – brandul fashion uber-cool creat de Marina Moldovan, o serie de coliere cu mesaj, ce extrag din zgomotul de fond, o linie melodica cu o insemnatate aparte pentru fiecare individ.

oh baby fuck shh ah fin

Pentru ca ne exprimam si simtim diferit, atribuim semnificatii numai de noi stiute lucrurilor care ne inconjoara, colierele ce alcatuiesc noua colectie “Making Sounds” sunt capabile sa traseze nu doar diferente semantice, ci sa amprenteze intr-o maniera unica modul in care (ne) comunicam. Realizate din argint si din argint placat cu aur rose, colierele cu mesaj se inscriu in sfera acelor piese de bijuterie timeless, care spre deosebire de nestematele de pret ascunse in sipetul din boudoir, nu isi dezvaluie farmecul doar cu prilejul ocaziilor speciale, ci cuceresc prin versatilitate si prin infinitele posibilitati de integrare in tinutele cotidiene.

Indiferent ca sunt alese spre a fi purtate cu o camasa alba impecabil croita, cu un t-shirt simplu din bumbac sau cu o rochie din cea mai fina matase, bijuteriile “Making Sounds” contribuie la conturarea unui statement clar: “intr-o lume obsedata de perfectiune, am dreptul sa imi aleg propria tonalitate. Fara regrete, fara compromisuri, fara prea multe deliberari si fara explicatii”. Ah…and I look so cool!

hm_!

Piesele din colectia “Making Sounds” Skin Deep x MOOGU sunt disponibile on-line pe www.moogushop.com, www.molecule-f.com si www.touchskindeep.com, in showroom-ul MOOGU situat pe Str. Brezoianu nr.4 si in magazinul Molecule-F Concept Store din Promenada Mall.

Making Sounds: noua colectie de bijuterii semnata Skin Deep si Moogu Contemporary Jewellery

Indreptarul igienei orale corecte (II): albire in mod natural cu licheni arctici

Making Sounds: noua colectie de bijuterii semnata Skin Deep si Moogu Contemporary Jewellery

Cum sa alegi mascara perfecta pentru genele tale

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!