Neylini si noul look cu tenta rock

In urma cu mult timp mi-am promis ca nu voi mai accepta proiecte de styling pentru artisti, decat in momentul in care voi considera ca echipa cu pricina manifesta receptivitate si are cu adevarat nevoie de un stilist. M-am lovit de atat de multe ori de autosuficienta si de inflexibilitatea artistilor romani, incat mi-am impus in mod firesc un filtru de selectie.

Inainte de sedinta foto, nu o cunosteam personal pe Neylini, insa PR-ul sau mi-a comunicat ca am libertate totala in alcatuirea unei tinute potrivite pentru noul look pe care dorea sa il exprime. A reiesit o tinuta cu tenta rock, in acord cu genul muzical promovat (clubbing) si menita sa ii puna in valoare personalitatea lui Neylini (noua piesa „Dayla” o puteti asculta aici).
Emotiile de dinaintea sedintei foto si frigul patranzator din hala imensa in care ne aflam, s-au spulberat pentru Neylini, in momentul in care am imbracat-o cu rochia semnata Diana Flore, din plasa, snururi satinate si dibluri metalice, la care am adaugat o pereche de botine cu tocul de 14 cm – Pixie Shoes si bratari metalice create de Maria Filipescu.

Credinte shooting:
Fotografii: Arta-Digitala.ro
Stilist: Adina Necula
Make-up artist: Sanziana Iaru
Hair-stylist: Gina Aron

Neylini si noul look cu tenta rock

Emporio Armani – aniversarea primului an in Romania

Neylini si noul look cu tenta rock

Pudre stralucitoare in editie limitata de Sarbatori

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!