Incursiune in universul Flowercraft: Insolence si scrisoarea inchinata frumusetii

Farmecul florilor se subsumeaza unei clipe de magie pura exersata pe un taram nascator de iluzii, de emotii trepidante, de senzatii ce nu pot fi reproduse, ci care genereaza scene adesea abstracte. Asemenea unei piese de arta, aranjamentul floral si asocierea diferitelor specii intr-o compozitie olfactiva si estetica deopotriva, nu este altceva decat o opera a spiritului, o proiectie amprentata de trairi care pulseaza si respira in ritmul dictat de aripile unui fluture.


Designerii floristi stapanesc dincolo de tehnicile de lucru complexe, viziuni extrem de personale asupra elementelor care alcatuiesc imaginarul “boites a senteur”, a alchimiei speciale si nevazute supuse descoperirii atat vizuale, olfactive cat si simbolice. Marilena Stanese traduce limbajul florilor intr-o maniera unica, aproape imposibil de descifrat sau de incadrat intr-o ecuatie predefinita, iar Flowercraft – conceptul de design floral exclusivist – recent dezvaluit, creaza premisele unor incursiuni tainice in labirintul sufletului feminin, cu ale sale fatete stralucitoare si misterioase.

Your inner garden” – o colectie speciala de aranjamente florale, sub semnatura Flowercraft by Marinela Stanese – transpune in limbaj floral 8 arhetipuri feminine distincte si totusi intrepatrunse intr-un cerc al perfectiunii. Impreuna cu Marinela Stanese am conceput “Insolence”, un aranjament floral dedicat FEMEII si feminitatii par excelence, o scrisoare inchinata frumusetii, paradisurilor nevazute si taramului iluziilor nesfarsite, fara de care viata ar fi lipsita de culoare si de vitalitate.


Calele mango deschid apetitul savurarii fructului tropical suculent intr-o dimineata lenesa condimentata cu fiorii amorului, irisii cultivati intr-o gradina ascunsa respira o vraja imbatabila in miez de noapte, sugerand parcursul presarat cu simboluri pe drumul spre infinit, dincolo de spatiul vizibil, iar trandafirii oranj isi distileaza pretiosul elixir intr-un capitol de poveste inca nescris.

Insolence” este incantatia artei seductiei, o arta amprentata in ADN-ul feminin, o arta ale carei resorturi asteapta sa fie accesate si activate. “Insolence” este FEMEIA cu ale sale aspiratii nascatoare de polemici, cu ale sale temeri si dialouri perpetue cu sinele, cu ale sale ambitii si norme, cu ale sale altare pe care aseaza fara drept de apel sufletele muritorilor hipnotizati de a sa privire letala, cu ale sale capricii ametitoare si cu a sa forta de a scrie si rescrie capitole de poveste, conferind imposibilului aura tuturor posibilitatilor.

Insolence” poate fi oricare dintre voi, arma voastra secreta, placerea sau jocul interzis!

Incursiune in universul Flowercraft: Insolence si scrisoarea inchinata frumusetii

Tendinte pantofi primavara-vara 2014: noua colectie Musette

Incursiune in universul Flowercraft: Insolence si scrisoarea inchinata frumusetii

Honeycat by Kristina Dragomir: palarii cu aer felin si ludic

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!