Emporio Armani – aniversarea primului an in Romania

La inceputul saptamanii trecute, Emporio Armani  a sarbatorit 1 an de la deschiderea magazinului de pe Calea Victoriei, nr. 60-64. Am raspuns cu placere invitatiei, mai ales ca echipa care se ocupa de promovarea si organizarea evenimentelor este alcatuita din oameni dragi si care isi indeplinesc cu pasiune profesia.

Comunicat de presa

Peste 100 de invitati au participat la cocktail-ul organizat in incinta magazinului si au admirat colectia Toamna/Iarna 2011.  Femeia Emporio Armani este misterioasa, precum un agent secret, eleganta si extrem de rafinata, atribute care se regasesc din plin in alura pieselor vestimentare.

Abandonand look-ul dur, Emporio Armani ofera colectiei pentru barbati un aer  mai relaxat, mai cald, care te invaluie cu naturaletea sa.  Magazinul Emporio Armani din Bucuresti se  desfasoara pe o suprafata de 400 mp si doua niveluri, cu un design creat  de Giorgio Armani si echipa lui de arhitecti. El este dominat de proiectiile catwalk de pe ecranele de mari dimensiuni iar comunicarea dintre cele doua etaje este realizata printr-o scara spectaculoasa, creata din alternante de sticla neagra si satin argintiu, care se afla în perfect echilibru cu peretii din interiorul magazinului.

Clientii magazinului pot gasi colectiile complete de dama si barbati, accesorii, ceasuri, ochelari, bijuterii, costume de baie, lenjerie intima cât si colectia Armani Jeans.

Emporio Armani – aniversarea primului an in Romania

Manichiura de Sarbatori

Emporio Armani – aniversarea primului an in Romania

Neylini si noul look cu tenta rock

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!