Pudre stralucitoare in editie limitata de Sarbatori

Pudrele stralucitoare transced bariera unor simple produse de machiaj, fiind declinate in preajma Craciunului si a Revelionului, in adevarate secrete ale seductiei feminine, care nu doar confera tenului acea stralucire subtila, ci si il si ingrijesc gratie agentilor hidratanti sau parfumeaza delicat cu cele mai hipnotizante arome.

Cele mai rare nestemate par sa fi fost transformate de magicienii frumusetii in pulberi stralucitoare gata sa invaluie chipul intr-o aura speciala, de un rafinament extrem. Fastul si excesele nu mai sunt trecute la capitolul pacate de neiertat, ci sunt incurajate din plin prin prisma lansarilor de make-up cu totul aparte, in editie limitata de Sarbatori.

Sfarsitul anului 2011 nu preconizeaza defel o revenire a bling-bling-ului sau a opulentei necontrolate, ci mai degraba se prezinta drept un exercitiu de temperare, rafinament si eleganta. Auriul si nuantele irizate domina paletele pudrelor pulbere sau compacte, insa particulele sunt atat de fine, incat devin aproape insesizabile in contact cu pigmentul natural al pielii.

Trasaturile chipului sunt doar subliniate prin jocurile de lumini si umbre, pudrele asternute in casete pretioase, asemenea unor bijuterii de colectie, definind un machiaj sofisticat si stralucitor, pentru o aparitie memorabila. Pudra nu mai este un simplu produs de make-up iarna aceasta, ci un accesoriu ce insoteste serile magice, incarcate de emotie.

Citeste continuarea articolului meu AICI, pentru a descoperi care sunt cele mai speciale pudre stralucitoare pentru un machiaj sublim de Sarbatori.


Pudre stralucitoare in editie limitata de Sarbatori

Neylini si noul look cu tenta rock

Pudre stralucitoare in editie limitata de Sarbatori

UNVEILED 5: editie speciala de Craciun

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!