Forever Chic – The Basics: primul curs de frumusete si moda se amana pentru finalul lunii aprilie

Au trecut mai bine de 15 ani de cand profesez in universul frumusetii, insa de abia acum, in 2020, am decis ca este momentul sa impartasesc experienta mea printr-un act educational in cadrul unei prime serii de cursuri beauty&fashion: FOREVER CHIC. De-a lungul carierei am sustinut numeroase training-uri si workshop-uri corporate, consultatii personalizate de beauty si sesiuni individuale de skincare&make-up, toate cu o “programa” foarte bine stabilita si concentrate atat pe informatie, cat si pe solutii concrete si demonstratii practice. In luna aprilie, ies din sfera cu care am fost obisnuita pana acum, pentru a sustine public, alaturi de Irina Markovits, consultant de imagine si stil, primul curs de frumusete si moda din cadrul unei serii de sapte module: The Basics sau ABC-ul ingrijirii pielii si al garderobei de baza. Data exacta urmeaza sa o anunt in saptamanile urmatoare.

Pe Irina Markovits o cunosc de peste un deceniu si este unul dintre putinii profesionisti pe care ii recomanda nu doar CV-ul, ci mai ales pasiunea si dedicarea pentru fascinanta lume a modei. Asemenea mie, Irina si-a inceput activitatea intr-o perioada in care principalele surse de informatie erau bibliotecile si centrele academice, si in care femeile nu isi doreau neaparat sa se imbrace avand drept modele pozele de street style postate pe Instagram sau Pinterest, ci urmareau optimizarea unor alegeri menite sa le exprime cel mai bine preferintele si sa le contureze stilul. Ideea seriei de cursuri FOREVER CHIC s-a infiripat in toamna anului trecut, la o discutie cu aroma de cafea intinsa pe vreo patru-cinci ore, atat eu cat si Irina considerand de bun-augur alaturarea expertizelor noastre intr-o “programa” completa, care sa atinga toate punctele de interes ale doamnelor referitoare la infatisare si la imagine.

FOREVER CHIC inseamna sapte cursuri cu sfaturi concrete de frumusete si stil, pe care nu le gasesti nicaieri. Mai mult decat lectii teoretice, demonstratii practice, capitole de curs interactive, solutii concrete si idei usor de retinut si de pus in practica in viata de zi cu zi. Altfel spus, tot ceea ce are nevoie sa stie o femeie, de la ingrijirea pielii si machiaj, pana la haine si accesorii. Sistematic, organizat, clar si pe intelesul tututor.

Primul curs, The Basics, va avea la finalul lunii aprilie, in intervalul orar 11:00 – 16:00, la Grey Matter Hub si va fi concentrat pe ABC-ul ingrijirii si al garderobei:

Beauty:

  • Produsele esentiale pentru fiecare tip de ten/ varsta
  • Pasii care alcatuiesc o rutina de ingrijire de baza
  • Trucuri simple cu efecte wow
  • Machiajul natural si rapid: produse, culori, etape, aplicare etc
  • Demonstratie practica machiaj
  • Recomandare produse esentiale pentru kit-ul de ingrijire si pentru cel de make-up.

Fashion:

  • Cum construiesti garderoba de baza
  • Cate haine ai nevoie si ce buget investesti in garderoba
  • Garderoba-capsula: maximum de tinute cu minim de piese
  • Checklist pentru garderoba de baza: piese vestimentare, lenjerie intima, incaltaminte si genti, accesorii

Partenerii acestei editii sunt Topline, Optimashop, Belle Maison Spa si Loca Sweets asadar daca decizi sa te inscrii, vei avea parte de cele mai frumoase “martisoare cosmetice”.  Si de multe alte surprize.

Cursul “The Basics”, primul din seria FOREVER CHIC costa 499 lei si sunt doar 35 de locuri disponibile. Inscrierile se fac prin email pe adresa mea – adina.necula@gmail.com, sau pe cea a Irinei – inscrieri@imagematters.ro. Pentru inscrierile efectuate pana la jumatatea lunii aprilie, pretul early bird este de 400 lei. 

Te asteptam cu drag sa incepem primavara asa cum se cuvine: cu multa frumusete, stil si solutii menite sa iti simplifice rutina cosmetica si alegerile vestimentare de zi cu zi.

Forever Chic – The Basics: primul curs de frumusete si moda se amana pentru finalul lunii aprilie

Filorga Oxygen Glow: efect imediat de iluminare si regonflare pentru un ten cu aspect vizibil imbunatatit

Forever Chic – The Basics: primul curs de frumusete si moda se amana pentru finalul lunii aprilie

Coronavirusul nu va schimba doar industria de beauty, ci va repune in drepturi educatia cosmetica

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta