Murmur Roleplay on Valentine’s Day: capitole de seductie plasmuite in boudoir-ul feminin

Soaptele de amor imprima pulsului un ritm alert, boudoir-ul devine altarul confesiunilor tainice si al pasiunilor secrete, iar surasul protejat de roua diminetii ascunde complicitatea unui moment magic, transformat de sageata lui Cupid in ambrozie pentru suflet. In universul tau ferit de ochii curiosilor si nealterat de interogatii inoportune sau de judecati de valoare, iti poti fauri cheia care deschide lacase neatinse, te poti lasa prada enigmelor sau poti deveni amazoana pentru care a cuceri inseamna a respira.

Cate femei reusesc sa isi mai ofere privilegiul cochetariei si cate isi refuza intalnirea tihnita cu oglinda fermecata? Cate femei sunt tributare etichetelor si etichetarilor si cate cauta sa fie incadrate voit intr-un profil iluzoriu menit sa le fereasca de excluderea din categoriile general acceptate sau acceptabile social? In mod paradoxal momentul de tacere si linistea care se aseaza odata cu apusul soarelui, genereaza angoase, temeri si tumult interior. Ca in dragoste, exista clipe eterne si clipe pasagere, suspine impartasite capabile sa starneasca emotii o viata si oftaturi care dispar la ivirea zorilor.

Secretul nu se regaseste in paginile unui manual seductie, ci in propriul ADN, fiind inscris in codul genetic al fiecarei femei. De mii de ani arta cuceririi nu si-a schimbat regulile, ci doar s-a adaptat cotidianului plin de capricii. In schimb femeilor le-au fost administrate potiuni de amnezie pe care le-au savurat in deplina cunostinta de cauza, in virtutea unei comoditati ce nu a facut altceva decat sa le condamne la un anonimat lent dar sigur. A se imbraca a devenit echivalentul unui strigat in piata publica, de cele mai multe ori virtuala, iar exersarea unui discurs odinioara plin de farmec si de subintelesuri “manierate” a devenit irelevanta in contextul existentei atator optiuni in “playlist-ul” urban.

Murmur Roleplay, linia de piese de lenjerie si accesorii care vin sa intregeasca conceptul creativ al Andreei Badala, reaminteste de acea pecete care desavarseste imaginea femeii si care ii confera aura unei prezente cu adevarat memorabile. Este vorba despre un intreg ritual derulat printre vaporii unui parfum care reaseaza puzzle-ul interior, printre matasuri si voaluri care alinta pielea de zeita si printre dorinte scoase la iveala din sertarul comodei cu amintiri.

Atunci cand nu cauti simplificarea ci intrevezi in fiecare secunda un partener fidel, atunci cand stii cum sa iti regizezi propria pelicula cinematografica, precedand lansarea “oficiala” cu un teasing “old Hollywood” surprins prin gaura cheii, atunci cand inveti nu doar sa te imbraci mecanic, ci sa iti pregatesti altarul, serile capata o savoare cu totul aparte, cu sau fara un motiv anume. Nu este doar un moft ivit dintr-un plictis evident sau un privilegiu destinat celor lipsiti de preocupari materiale, ci este o datorie fata de sine, un filtru magic care elimina balastul cotidian si noxele ce te agreseaza fara ca macar sa iti dai seama.

Murmur Roleplay nu te invita sa te dezbraci de secrete, ci te provoaca sa fii mult mai generoasa in a-ti exprima cu discretie senzualitatea. Rolul modei este acela de a intretine visul, de a fascina dincolo de maiestria executiei, de a te face partas la un scenariu tesut cu mici obsesii (ne)vinovate si declaratii intense. Printre voaluri plisate, dantele fine, fermoare detasabile sau accesorii tip harnasament, se poate ascunde supunerea unei calugarite dintr-o manastire catolica, devotamentul unei casnice, efervescenta unei sportive, capriciile unei scolarite sau disponibilitatea unei cameriste pentru care curatenia reprezinta o adevarata biblie. Insa mai presus de toate, te poti ascunde TU, cea care iti incepi ziua cu o contradictie si o termini cu o noua dilema, cea care iti asezi pe umeri mantia invizibila de super-eroina si cea care nu renunti la competitie nici in somn.

Numai in momentul in care vei cauta printre piesele Murmur Roleplay acei factori electrizanti, acele elemente care iti fac sufletul sa vibreze, iti vei putea da seama ca in esenta iti apartii doar tie. Probabil nu ai o viata desprinsa dintr-o suita de “jocuri primejdioase”, insa in mod cert ai puterea de a distila in toiul noptii pretiosul elixir de seductie, extravagant si provocator, “borderline-ul” fanteziei pure. In mod cert nu ai nici timp pentru pregatirea unui meniu gourmet de seductie, insa nu vei avea cui sa acorzi acest timp in clipa in care din femeie adorata te vei transforma in responsabilitate sau obligatie.

Valentine’s Day nu este un pretext, ci o oportunitate, un prilej de a celebra amorul intr-o maniera non-consumerista si nepretentioasa. Fie ca este vorba despre un tulle delicat, prelins pe conturul siluetei precum un alizeu salagnic, fie ca te lasi cuprinsa in mrejele intortocheate ale unui portjartier din piele perforata, una dintre fatelele personalitatii tale va straluci negresit in lumina difuza a boudoir-ului.

El nu iti va spune niciodata ca te iubeste, daca tu nu ii vei demonstra cat de mult te iubesti pe tine. El nu te va intreba niciodata “de ce?”, daca tu nu ii vei arata “cum”. El nu iti va darui eternitatea, daca surasul tau nu va drogul fiecarei dimineti.

Murmur Roleplay on Valentine’s Day: capitole de seductie plasmuite in boudoir-ul feminin

BIO Natural: boutique-ul cu produse bio si organice pentru un stil de viata sanatos

Murmur Roleplay on Valentine’s Day: capitole de seductie plasmuite in boudoir-ul feminin

Interviu Cristina Mirica (nutritionist Iconic Health): nutritia ideala intr-un program de detoxifiere si pericolul extremelor

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!