O aniversare speciala si o aparitie unica

Putine sunt lucrurile care reusesc sa imi starneasca emotie reala. Si mai putini sunt oamenii care ajung sa ma cunoasca cu adevarat si care stiu ce a insemnat parcursul meu profesional de-a lungul timpului. Astazi, la ceas aniversar, am primit poate cel mai frumos cadou din ultimii ani, din partea unei persoane cu totul speciale, care ma cunoaste mai bine decat oricine. Este vorba despre o aparitie unica, asternuta pe blog cu mult suflet, izvorata din cunoasterea tuturor aspectelor care mi-au conturat cariera si dintr-o prietenie sincera de foarte multi ani.

Octavian Coifan nu mai are nevoie de nicio prezentare, activitatea sa impresionanta si lucrarile publicate, certificand munca de geniu pe care o depune in mod constant. Sansa pe care nu trebuie sa si-o refuze nimeni, este aceea de a se inconjura de oameni de la care sa aiba in permanenta ce invata si care sa ii determine sa devina din ce in ce mai buni.

„Cel mai indragit critic de moda isi aniverseaza azi ziua de exceptie in universul stralucitor de fashion & beauty  din noul El-Dorado al stilului. O cronica de stil.
Ne-am cunoscut, unde altundeva, decât in Paris, capitala care dicteaza ce se intampla in lumea modei, chiar si pe mioriticile plaiuri, odinioara anglofone. Azi, moda vine de la Paris, orasul care celebreaza Femeia pentru ca Paris rimeaza cu Paradis, fie el si versiunea „pe un picior de rai”.
Prezenta la toate evenimentele de moda ale ultimilor ani pe care le-a descusut cu grija, Adina Necula semneaza o noua pagina in sinuosul parcurs fashion din tara, oglindind in propria infatisare schimbarile si evolutia modei sau machiajului. Sute de imagini care a facut inconjorul tarii.
Frumusete, inteligenta si etica profesionala, iata trei atribute pe care rareori le gasesti laolalta in lumea modei din EST in continua tranzitie a unui sistem care se reinventeaza din propria-i cenusa.”
CITESTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE BLOGUL LUI OCTAVIAN COIFAN!
O aniversare speciala si o aparitie unica

Templul deliciilor unguresti: Szamos Gourmet Palace

O aniversare speciala si o aparitie unica

6 ani de blogging specializat fashion&beauty

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!