Ludmila Corlateanu inaugureaza magazinul online made-for-supergirls.com

Ludmila Corlateanu se numara printre prezentele discrete in universul fashion autohton, un designer care isi petrece timpul in atelierul de creatie si care lucreaza intens alaturi de echipa sa la colectiile pe care le dezvaluie in cadrul celor mai importante targuri internationale de profil. Mai mult decat atat, Ludmila este unul dintre putinii designeri care isi concepe liniile vestimentare respectand timing-ul marilor case fashion si punand accent pe tendintele decriptate si trecute prin propriul filtru creativ, cu cateva luni inainte de patrunderea intr-un nou sezon.

La cinci ani de la lansarea brandului sau, Ludmila Corlateanu ofera clientelor sale darul mult asteptat: lansarea platformei online care permite achizionarea celor mai recente creatii semnate de designer si livrarea lor prin curier rapid in orice colt al lumii. Nu intamplator, preturile fiecarei piese sunt trecute in euro, iar magazinul online este conceput in limba engleza.

De pe www.made-for-supergirls.com pot fi comandate atat rochii de zi, cat si rochii de cocktail sau de mireasa incluse in linia Bridal, iar in curand site-ul se va reinnoi cu o mini-colectie dedicata, alcatuita din tinute care pun accent pe culori energizante si pe imprimeuri sugestive.
Mai mult decat atat, o parte din colectia pentru toamna-iarna 2013-2014 este disponibila in magazinul online, urmand ca in perioada urmatoare platforma sa gazduiasca cateva linii speciale care vor fi disponibile exclusiv online.

Un cadou pe care Ludmila Corlateanu il ofera in pragul Zilei Femeii, tuturor celor care nu au uitat ce inseamna sa fie Supergirls si care acorda o atentie speciala garderobei proprii.

Gallery shop-ul Neogalateca si expozitia The Rest is tomorrow

Gallery shop-ul Neogalateca si expozitia The Rest is tomorrow

Ludmila Corlateanu inaugureaza magazinul online made-for-supergirls.com

Dove si studiul frumusetii

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta