MURMUR Roleplay: jocurile seductiei transpuse intr-un voyeurism fashion sublim

De-a lungul ultimilor ani moda a fost declinata in mode, persoana in personaje si stilul in distilate cu arome efemere. A expune un concept a devenit sinonim cu un strigat disperat dupa atentie, iar expunerea publica s-a transformat intr-o dezbracare gratuita de secrete, de mister, de intriga. Moda asemenea adeptilor sai isi asuma in egala masura jocul si placerea descoperirii, iar MURMUR Roleplay – noua linie fashion semnata Andreea Badala si inspirata de fanteziile de boudoir – releva intr-un mod unic, de o fascinatie teribila, resorturile unei intimitati lipsite de judecati de valoare sau de prejudecati.

Un spatiu intim tesut cu vise lejere precum fulgul, surprins in cadrele unui film mut contemporan, derulat in cotidianul subsumat unei aparente repetitivitati si a unei rutine apasatoare. Pret de cateva ore, superbele camere de la etajul al treilea ale Grand Hotel Continental au parut a fi portaluri catre universuri interzise, catre taramuri ale iluziilor posibile si descifrabile. Fara doar si poate cel mai bine conceput si coordonat eveniment de lansare a unei colectii fashion la care am luat parte in acest an, MURMUR Roleplay s-a prezentat asemenea unui concentrat de emotii, stari si trairi de o intensitate coplesitoare.

Cele cinci protagoniste ale peep-show-ului semnat MURMUR Roleplay si-au interpretat impecabil rolurile sub privirile arzator de curioase ale oaspetilor partasi la o calatorie in labirintul decadelor: o casnica surprinsa intr-o sceneta din anii ’50 in care telefonul fix nu reusea sa stabileasca legatura cu sotul sau, o calugarita care incerca sa isi pastreze cumpatul si sa isi ordoneze gandurile in timp ce parcurgea pasaje din Biblie, o domnita vizibil pasionata de sport si de mentinerea unei siluete ideale ce isi consulta cantarul in mod obsesiv, o scolarita capricioasa si usor rebela si o servitoare dedicata ordinii si curateniei depline.

Andreea Badala a reusit sa fundamenteze noua linie MURMUR Roleplay cu aceeasi coerenta regasita in toate aspectele creatiei sale. MURMUR se numara printre brandurile fashion autohtone care poate servi drept studiu de caz in universitati pentru studentii care au nevoie de un exemplu real si de materiale practice, edificatoare pentru ceea ce presupune procesul de dezvoltare a unei marci. Andreea nu a exploatat doar o nisa care in urma cu 5-6 ani nu avea niciun corespondent pe piata romaneasca, ci i-a conferit un contur, i-a imprimat o identitate si i-a aplicat schema de tratament ideala menita sa elimine din ecuatie redundantele.

MURMUR Roleplay functioneaza ca o extensie fireasca si intuitiva a liniilor de pret-a-porter a brandului, tinutele inspirate de jocurile in cuplu si de schimbul de roluri, putand servi drept accesorii (gratie detaliilor inteligent integrate in design si a multiplelor variante de permutare) oricarei piese vestimentare parte din colectiile principale. Atentia acordata detaliilor si modului in care sunt finisate tinutele MURMUR Roleplay certifica inca o data expertiza echipei din atelierul de creatie, iar in urma unei analize atente a fiecarui item in parte transpare complexitatea extrema a tiparelor si precizia matematica a dispunerii elementelor in context: matasea si voalurile plisate ascund dantela fina Chantilly, fermoarele ascunse se pot desface pentru a descoperi bustul, nisele in cusaturile laterale lasa loc atingerii pielii prin vesmant, iar fermoarele detasabile de la spate dezvaluie silueta dintr-o miscare usoara.

Nu este vorba despre costume-fetis destinate intalnirilor erotice programate, ci despre o suita de arme secrete corelate cu proiectiile sufletului feminin, cu stari mentale si spirituale profunde, cu discursuri despre sine neimpartasite prin viu grai si generate de nevoia acuta a unor alternative la cotidian. Femeia moderna reprezinta totul insa a uitat sa se reprezinte pe sine, ofera din prea plinul sau si isi disipa energiile fara a cere nimic in schimb, iar incetul cu incetul din “prada” a devenit si “pradator”, o super-eroina capabila sa rearanjeze continentele, insa tematoare in a-si privi baldachinul drept altar al sufletelor nevinovate.

Tinutele MURMUR Roleplay reamintesc de placerea seductiei, de “primejdiile” ivite in spatele unei priviri languroase, de teasing-ul complice, de capriciul unei clipe suspendate in timp. Trasatura dominanta a femeii secolului XXI isi extrage seva din dorinta de putere, de control, de stapanire si de posesie. Structural insa, femeia nu este plasmuita asemenea unui Robocop si nici ii este destinata mantia Cruellei. Metamorfoza si relevarea tuturor fatetelor care alcatuit diamantul stralucitor al feminitatii, reprezinta cheia succesului, a dezvoltarii, a reusitei in misiunea regasirii propriei identitati.

Supunerea si dependenta moderate pot avea drept raspuns adoratie si pasiune, independenta atrage cu sine respectul si admiratia, innacesibilitatea naste dorinta cuceririi, inocenta genereaza sentimentul de protectie si acceseaza latura romantismului, iar “agresivitatea” bine dozata garanteaza subjugarea negresita in mrejele amorului.

MURMUR Roleplay indeamna la a reinvata sa privesti si sa surprinzi detalii cu gratia unei feline, sa inciti fara a te dezbraca de toate secretele, sa iti controlezi bataile inimii in timp ce admiri prin gaura cheii o frantura dintr-un viitor posibil.

Colectia MURMUR Roleplay poate fi descoperita și probata in showroom-ul MURMUR din Strada Icoanei nr.75 si este disponibila online pe www.murmurstore.com, iar din decembrie pe www.luisaviaroma.com si in Victoria Gallery.

Mai multe piese din colectia MURMUR Roleplay regasiti in galeria foto:

MURMUR Roleplay: jocurile seductiei transpuse intr-un voyeurism fashion sublim

Parfumurile Diane Pernet Paris: patru esente transpuse intr-o scenografie surprinzatoare

MURMUR Roleplay: jocurile seductiei transpuse intr-un voyeurism fashion sublim

Volumis (J Beverly Hills): pudra pentru volum instant de la radacina

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!