MATERIA: povesti creative si design contemporan in piele

In urma cu aproximativ un an, Dan Piersinaru – fondatorul platformei AUTOR – imi dezvaluia un nou proiect pe cat de ambitios, pe atat de relevant pentru ceea ce inseamna design contemporan: MATERIA. Prima editie a targului, desfasurata in toamna lui 2016, a fost un real succes, selectia participantilor fiind una foarte riguroasa si concentrata asupra acelor demersuri creative capabile sa incite sis a determine pe oricine sa se reindragosteasca de senzorialitatea aparte a pielii naturale.

16683892_976801869087398_3826252161946978376_n

Inceputul primaverii prilejuieste cea de-a doua editie MATERIA, weekend-ul acesta – 4/5 martie – Grand Hotel du Boulevard transformandu-se in cel mai bun loc pentru descoperit piese cu poveste, realizate manual de catre designeri romani si pline de personalitate.

De ce trebuie neaparat sa vizitezi MATERIA?

Simina Filat copy

In primul rand pentru ca poti identifica o serie de genti, pantofi, haine si accesorii din piele, complet diferite atat prin prisma conceptului, cat si a modalitatii de realizare, de tot ceea ce regasesti in mod obisnuit in boutique-urile marilor branduri. Este vorba despre piese in serie mica sau unicat, pe care le valideaza cu totul alte lucruri decat eticheta de brand: finetea detaliilor, amprenta personala a fiecarui designer, “caldura” emanata si originalitatea.

In al doilea rand pentru ca poti dialoga cu fiecare designer in parte si poti obtine informatii chiar de la sursa. Si nu sunt deloc putini cei care isi expun colectiile. La aceasta editie participa: Alexandra Abraham, Ancolette, Anna Fellini, Atelier 437, Siameza Atelier, Atribut, DaDa, Bogdan Deliu, Edita Lupea, Fandacsia, Giuka, Lady Magpie, Laura Olaru, Le DOT, Lemnia, Letiția Pintilie, Essentials by Lia, Lucienne, Luwa, Lyria , Millisimo, DBOL – Design by Oana Lupaș, DST Leather, Otilia Flonta, Rena, Roncea Sebastian Design, Simina Filat, Snob., Verogia, Wild Inga, YVY, Zuriell.

Lemnia

In al treilea rand pentru ca votand brandul preferat descoperit la MATERIA, poti castiga un obiect realizat de catre designerul care ti-a atras cel mai mult atentia. De asemenea, cornerul creat de Department Store by Elle te asteapta cu un concurs care iti poate aduce un obiect stylish din selectia curatoriata de DepartmentStore.ro, iar un selfie cu revista Glamour postat pe Instagram, iti ofera sansa de a castiga o geanta din colectia unui designer prezent la MATERIA.

MATERIA are loc sambata 4 martie si duminica 5 martie, la Grand Hotel du Boulevard in intervalul orar 11:00 – 20:00.

MATERIA: povesti creative si design contemporan in piele

Benefit ka-Brow!: produsul ideal pentru definirea si conturarea rapida a sprancenelor

MATERIA: povesti creative si design contemporan in piele

Chanel Rouge Coco Gloss: o terapie senzoriala completa pentru buze apetisante si stralucitoare

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!