L’hôtel particulier by I.D. Sarrieri: shopping cu pana la 75% discount

Capitolele seductiei se deslusesc toamna aceasta printre dantele fine, atingeri de matase si priviri insinuante, iar cea mai eficienta terapie pregatitoare pentru dimineti lenese sau seri usor “picante” o reprezinta o sesiune de shopping “a la carte”. I.D Sarrieri continua povestea “L’histoire de seduction” a carei intriga a fost dezvaluita in primavara anului 2011, cu o noua fila cel putin la fel de incitanta: editia a saptea a boutique-ul efemer gazduit de Gaia Boutique Club.

Incepand de astazi (20 noiembrie) si pana sambata dupa-amiaza (22 noiembrie), Gaia Boutique Club se transforma intr-o resedinta de vacanta in care toate visele de boudoir devin posibile. I.D Sarrieri ordoneaza in dressing-ul unui “hotel particulier” in care simti ca poti locui chiar si pret de cateva ore, piese de lenjerie irezistibile, cu discount-uri imposibil de trecut cu vederea – pana la 75%.

Nu stiu care este strategia voastra pentru alungarea morozitatii acestui final de saptamana, insa o incursiune in universul I.D Sarrieri garanteaza fara doar si poate o revitalizare “dans un instant”. L’hôtel particulier I.D. Sarrieri este deschis in perioada 20-22 noiembrie, joi si vineri, intre orele 12:00 si 21:00 si sambata, intre orele 10:00 – 17:00.

L’hôtel particulier by I.D. Sarrieri: shopping cu pana la 75% discount

Darius Stanese’s Final Eyebrows Tour: cel mai amplu turneu dedicat pensatului profesional (14 februarie-1 martie 2015)

L’hôtel particulier by I.D. Sarrieri: shopping cu pana la 75% discount

Parfumurile Diane Pernet Paris: patru esente transpuse intr-o scenografie surprinzatoare

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!