MARCHÉ de NOËL: targul cadourilor de designer

Nu agreez defel balciurile promovate cu titlu de targuri fashion in perioada Sarbatorilor si nici aglomeratia de evenimente care creeaza mult zumzet si care de fapt nu exprima nimic. Singurul targ pe care il vizitez cu drag in fiecare an este MARCHÉ de NOËL, deoarece ofera o portie consistenta de design romanesc, prezentat ca la carte si promovat intr-un spatiu care inspira autenticitate si care introduce vizitatorul in acea atmosfera speciala de dinainte de Craciun. O atmosfera plina de emotie, de efervescenta creativa si care prilejuieste surpriza descoperirii unor obiecte unice, cu totul aparte.

Weekend-ul acesta, MARCHÉ de NOËL a pregatit patru sectiuni deja consacrate: bijuterie de autor, vestimentar, decoratiuni si arta cu dorinta ca orice vanator hibernal de cadouri sa descopere ceva nou, ceva care va surprinde si care va ramane alaturi de cei dragi permanent, sub forma de amintire.
Evenimentul are loc pe 15-16 decembrie, la The Ark, strada Uranus 150, intre orele 10.00 si 20.00. Ne vedem la MARCHÉ de NOËL, iar daca aveti deja o lista de cadouri pregatita, va rog sa o lasati acasa si sa intampinati propunerile designerilor romani cu sufletul si mintea deschise. Dan Piersinaru, nu intamplator m-a transformat intr-un Mos Craciun cu ruj rosu: sunt pregatita sa va consiliez in alegerea celor mai potrivite cadouri pentru cei dragi si sa va introduc in universul creatiei de autor.

MARCHÉ de NOËL: targul cadourilor de designer

Garderoba serilor cu aer de Sarbatoare: Femme Royale by Fe[Male]

MARCHÉ de NOËL: targul cadourilor de designer

Cadouri de Craciun cu suflet de designer: MARCHÉ de NOËL

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta