Radiografia Galei UAD 2015 in paginile revistei Cosmopolitan (september issue)

Asemenea codului genetic incris in fiecare individ, Moda isi are propriile creuzete din care se intrupeaza si care ii imprima contur si personalitate. Unul dintre cele mai prolifice lacasuri din care iau nastere in fiecare an noi identitati fashion se regaseste la Cluj, Universitatea de Arta si Design constituindu-se deja intr-un veritabil reper al modei rafinate prin prisma esteticii propuse de catre tinerii absolventi.

Adina Necula_COSMOPOLITAN2015

In decursul ultimilor ani nu am ratat nicio editie a Galei UAD, motivul fiind unul cat se poate de evident: mediul universitar de la Cluj, nelipsit de dileme, insa extrem de organizat si de adaptat diferitelor contexte, m-a convins pe deplin ca este capabil nu doar sa certifice parcursul studentilor printr-o diploma, ci sa confere sens si relevanta examenelor ce incununeaza incheierea studiilor. Este vorba mai cu seama de inocularea simtului competitiei, de sustinerea tehnica acordata in realizarea colectiilor si de facilitarea unui prim contact cu publicul (presa de specialitate, stilisti, fondatori ai unor business-uri fashion si desigur, potentiali clienti).

Cu prilejul editiei din acest an a Galei UAD am decis sa realizez o radiografie aparte a celor mai percutante demersuri creative regasite in colectiile de diploma si in cele master, iar gratie deschiderii si sustinerii manifestate de echipa revistei Cosmopolitan, puteti regasi materialul in paginile editiei din luna septembrie, recent aparuta pe piata. Dintre cele 26 de colectii prezentate la Gala UAD 2015 le-am selectat pe cele mai relevante sase, tinand cont de posibilitatile de adaptare a acestora la cerintele unei garderobe moderne si functionale: versatilitate, dinamism, individualitate, coerenta, omogenitate si purtabilitate. Sau altfel spus, acele piese pe care va doriti sa le aveti in dressing si de care am certitudinea ca nu va veti plictisi prea curand.

Adina Necula_COSMOPOLITAN2015(2)

De la mantourile din fetru impecabil croite de Bianca Negrea, piesele cu sisteme ingenioase de prindere concepute de Andreea Castrase si superbele culori textile aplicate pe piele ecologica cu ajutorul unor mijloace neconventionale de Isabela Teodor, si pana la reveria in alb semnata Arabela Sim, elementele masculine reinterpretate de Alina Morar si eclectismul Ingai Bragaru, capitolele fashion ale toamnei-ierii 2015-2016 sunt menite sa inspire, de provoace imaginatia si sa deschida calea inspre noi expresii ale individualitatii.

Va invit sa rasfoiti numarul din luna septembrie al revistei Cosmopolitan si sa descoperiti unde anume incepe Moda sezonului.

COSMO1

Credite shooting:
Concept&realizare – Adina Necula
Fotograf – Emil Costrut
Styling – Emese Bako, Nazarica Bartos, Sabina Pop, Luis Drajan
Hairstyle  Dragos Liss – Vestige Centre Ville
Make-up – Lidia Gligor – Vestige Atelier des Beaux Arts
Locatie –  Hotel CITY PLAZA Cluj-Napoca

Coordonatori Colecții Licenta: Prof.univ.dr. Elena Basso Stănescu, Lect.univ.dr. Lucian Broscățean
Coordonatori Colectii Master: Prof.univ.dr. Elena Basso Stănescu, Prof.univ.dr. Anca Pia Rusan

Radiografia Galei UAD 2015 in paginile revistei Cosmopolitan (september issue)

Eleganta clasica si straluciri discrete in noul capitol fashion Stefanel toamna-iarna 2015-2016

Radiografia Galei UAD 2015 in paginile revistei Cosmopolitan (september issue)

The magical Maze: esenta feminitatii contemporane in noua colectie primavara-vara 2016 AndreaTincu

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!