Mihaela Glavan primavara-vara 2010

Mihaela Glavan a dezvaluit ieri seara in magazinul Sepala, noua colectie primavara-vara 2010, insotita de un preview al celei toamna-iarna 2010-2011. Am raspuns cu drag invitatiei, curioasa fiind ce aduce nou sezonul acesta si ce linie propune Mihaela.

Asistam la o reverie in nuante gurmande, derulata intr-un cadru exotic, imbibat cu arome proaspete si esente usor dulcegi. Movul pal este declinat in doua tonuri, cu tenta usor rose sau cu irizatii putin mai reci, inspre argintiu, ambele cu trimitere inspre aceeasi zona serena.

Dupa un apus de soare la malul marii, urmeaza o fiesta in adevaratul sens al cuvantului. Iar in centrul petrecerii se regasesc doua personaje electrizante, a caror energie debordanta te face sa vrei sa te lasi inlantuita in dansul derulat pe ritmuri de samba. Rozul aprins, ca simbol al unei explozii de energie, aproape ca domina ringul, atragand in al sau joc, cateva tonuri de verde acidulat, oranj, galben sau bronz.

O cronica completa a colectiei am scris aici. Mai jos puteti vedea mini-interviul cu Mihaela Glavan, alaturi de close-up-uri ale pieselor din colectie. Tocurile pantofilor m-au cucerit pe deplin.

Mihaela Glavan primavara-vara 2010

Moda ca experiment

Mihaela Glavan primavara-vara 2010

Lansare Premier Cru in Romania

Articole recente

There are 4 comments

  1. Mirela Stoian

    Buna Adina,

    Mirela sunt (make-up artist).. ne-am cunoscut anul trecut la prezentarea Andrei Clitan. Iti urmaresc blogul in fiecare zi si ma bucur iata sa vad si cateva fotografii cu tine de la lansari. Arati pur si simplu minunat, iar pantofii sunt geniali.

    Te pup si sper sa ne revedem/colaboram cat de curand.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!