Manichiura Shellac: promisiunea perfectiunii

In urma cu doua saptamani, Topline gazduia evenimentul de lansare dedicat sistemului de manichiura Shellac, extrem de popular in Statele Unite ale Americii, insa foarte putin cunoscut in Romania. Shellac a beneficiat de o campanie de promovare sustinuta, iar rezultatele excelente au recomandat din plin procedura atat in randul femeilor obisnuite, cat si al starurilor de cinema.

Shellac mizeaza pe cateva atuuri incontestabile si nu promite ceea ce nu poate indeplini. Lacurile reactive UV, se comporta ca niste geluri (rezistenta si stralucire), insa nu ataca sub nicio forma unghia si se aplica in mod obisnuit, urmand etapele unei manichiuri clasice: lac baza, doua straturi de lac de unghii colorat si topcoat. Lampa speciala destinata polimerizarii, fixeaza lacul pe unghie si o sigileaza, asigurand manichiurii o durata de doua saptamani.

Am ramas surprinsa sa constat ca lacurile Shellac nu prezinta mirosul specific lacurilor de unghii obisnuite si au o capacitate de acoperire excelenta. Momentan in linia Shellac se regasesc 36 de nuante de lacuri de unghii (de la tonurile neutre destinate unei machiniuri french si pana la nuante de rosu pasional, turcoaz, visiniu, rubin, albastru marin sau fuchsia), care la cererea clientelor pot fi alaturate intr-o multitudine de combinatii speciale (se poate aplica o culoare de baza, iar apoi un al doilea strat de lac intr-o nuanta diferita, pentru obtinerea unei manichiuri personalizate).

Mai multe informatii despre manichiura Shellac, puteti afla dintr-un articol amplu pe care l-am publicat astazi AICI.

Eu m-am declarat pe deplin multumita de Shellac, nuanta aleasa (Wildfire) rezistand excelent pe unghii indiferent de actiunile intreprinse. Desigur, extrem de important a fost si modul de aplicare. Mari a respectat intocmai etapele unei manichiuri Shellac, astfel incat rezultatul a fost chiar mai bun decat m-as fi asteptat. Cu toate acestea, atunci cand decideti sa optati pentru un asemenea sistem este bine sa solicitati o persoana specializata, care a urmat in prealabil training-ul Shellac si care si-a obtinut certificarea. Altminteri riscati sa aveti parte de surprize nu tocmai placute si sa spuneti „Goodbye” inainte de „Hello” unui sistem care isi merita pe deplin notorietatea si buzz-ul media.

Manichiura Shellac: promisiunea perfectiunii

Colectia Karl Lagerfeld pentru net-a-porter

Manichiura Shellac: promisiunea perfectiunii

Andreea Tincu&Sense: noi perspective in 2012

Articole recente

There are 6 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!