Manichiura cu Lac Sensation by Alessandro: inainte si dupa

In urma cu aproximativ o luna asistam la evenimentul de lansare al noilor lacuri de unghii Alessandro, o marca inca putin cunoscuta in RO, insa extrem de apreciata in majoritatea tarilor europene in care este prezenta. La sediul Topline am avut ocazia nu doar de a intelege in ce consta filosofia brandului si de a admira numarul impresionant de nuante incluse in colectia primavara-vara 2011 (nu mai putin de 77), ci si de a testa un tip de manichiura cu totul speciala: Lac Sensation.

Lac Sensation este o gama de lacuri de unghii reactive la lumina UV, care nu se pot utiliza decat in saloanele specializate, dat fiind ca protocolul de aplicare necesita suspunerea dupa fiecare etapa a unghiilor timp de 90 de secunde la lampa UV. Rezultatul m-a surprins cat se poate de placut, mai ales ca doar in cazuri extrem de rare ma supun unor proceduri ce implica solutii permanente sau semi-permanente.

Lac Sensation (mai multe detalii regasiti in amplul material pe care l-am realizat in urma evenimentului, aici) se aplica ca un lac obisnuit (strat protector baza, doua straturi de culoare si topcoat), insa are aspectul si rezistenta unui gel tehnic. Promisiunea a fost ca rezista pe unghie, fara a-si pierde din stralucire si fara a se deterioara nici macar un milimetru, pana la 3 saptamani, iar eu am avut curiozitatea de a vedea cum se prezinta chiar putin mai mult.

Unghia naturala imi crescuse vizibil dupa 3 saptamani si jumatate de la aplicare, insa portiunea cu lac era absolut intacta. Foarte multe cititoare m-au intrebat daca acest procedeu afecteaza in vreun fel unghia naturala, insa pana sa indepartez lacul nu am stiut ce sa le raspund.

Inainte de Paste am mers la sediul Topline pentru a-mi sterge unghiile, dat fiind ca acetona obisnuita nu functioneaza in cazul de fata. Trebuie aplicat un dizolvant acrilic special care se gaseste doar in saloane, iar fiecare unghie in parte este acoperita de o discheta cu lichid si apoi invelita intr-o folie. Timp de aproximativ 20 de minute dizolvantul actioneaza, astfel incat la final lacul se indeparteaza foarte usor.
Nu am observat pe unghia naturala nicio alterare care ar fi putut sa imi dea de gandit, conditia acestora si aspectul fiind la fel ca inainte de efectuarea manichiurii cu Lac Sensation by Alessandro. In plus, dupa indepartarea lacului, manichiurista m-a rasfatat putin cu un exfoliant Alessandro absolut genial, cu particule abrazive fine care mi-a lasat mainile atat de catifelate incat parca ar fi fost invelite intr-o manusa din piele fina. La final, solutia Silk a completat ritualul de hidratare, pentru o terapie excelenta, pe care v-o recomand din toata inima si voua.

Manichiura cu Lac Sensation by Alessandro: inainte si dupa

Tendinte beauty: fonduri de ten pentru vara

Manichiura cu Lac Sensation by Alessandro: inainte si dupa

Rochii de mireasa si ceremonii regale

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta