Andreea Tincu&Sense: noi perspective in 2012

La finele anului trecut corespondam cu Andreea Tincu aflata in Germania la un training intensiv pe segmentul tricotajelor. Nu am putut dezvalui atunci noutatile si linia pe care avea sa o urmeze Andreea Tincu&Sense in 2012, insa iata ca acum pot face cateva dezvaluiri in premiera.

Unul dintre exemplele clare de business functional in moda, Andreea Tincu&Sense pregateste pentru urmatoarele sezoane extrem de multe surprize placute si paseste cu incredere pe un teritoriu bine cercetat in prealabil.

Schita prefall 2012

In lunile urmatoare, atat linia comerciala SENSE cat si colectiile de podium semnate Andreea Tincu&Sense, isi vor gasi corespondente noi in universul modei si ii vor imprima acestuia directiile stilistice menite sa dinamizeze garderoba feminina.

Mai multe detalii despre colectiile SENSE si Andreea Tincu&Sense pentru primavara-vara 2012, respectiv toamna-iarna 2012-2013, precum si un preview in exclusivitate, descoperiti in interviul acordat de Andreea Tincu:

Adina Necula: Andreea, in urma cu ceva timp ai calatorit in Germania pentru un curs intensiv de tricotaje. Cum ai perceput experienta si cum se va traduce aceasta in colectiile pe care le ai in pregatire?

Andreea Tincu: Nu am calatorit oriunde in Germania, ci am fost la un training in cadrul Stoll, numarul 1 in lume in productia de fashion&technology pentru tot ceea ce inseamna industrie de tricotaje. Cu o istorie de 135 de ani vechime, Stoll produce la ora actuala masini si programe pentru cele mai importante fabrici de gen din lume. Calvin Klein, Oscar de la Renta, Helmut Lang, Derek Lam, Alexander Wang, Theory, Narciso Rodriguez, GAP sunt doar cateva dintre sutele de brand-uri care isi realizeaza colectiile gratie celor de la Stoll.

Personal, am fost la acest training prin Smirodava, fabrica romaneasca din 1977.  La Smirodava exista pe langa partea de productie, un centru de creatie care realizeaza colectiile pentru serie Sense, tricotajele din colectiile Andreea Tincu&Sense dar si colectii pentru nume importante din moda internationala precum Burberry sau Benetton. De asemenea, Stefanel este un alt brand pentru care se vor realiza tricotaje.

Andreea Tincu impreuna cu Heinz Peter Stoll

A fost o experienta importanta in formarea mea ca designer, deoarece tricotajele sunt diferite de tesaturi. Au foarte multe posibilitati de dezvoltare creativa dar presupun si anumite lucruri tehnice pe care a trebuit sa le invat. Puteti gasi in magazinele Sense foarte multe tricotaje desenate de mine, iar noua colectie Andreea Tincu & Sense va fi o surpriza placuta pentru iubitorii firelor.

Descopera surprizele pe care Andreea Tincu&Sense le pregatesc pentru primavara-vara 2012 si pentru toamna-iarna 2012-2013, in continuarea interviului meu AICI.

Andreea Tincu&Sense: noi perspective in 2012

Manichiura Shellac: promisiunea perfectiunii

Andreea Tincu&Sense: noi perspective in 2012

Istoria taiorului Chanel via Tokyo

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!