Leon&Harper: minimalism cu un twist

Experiment Point, concept-store-ul care reuneste nu mai putin de 17 branduri de nisa, isi adauga in portofoliu sezonul acesta o noua marca cu aplomb, menita sa imprime garderobei urbane, particularitatile unei estetici unice si adaptate modernitatii: Leon&Harper.

Dincolo de extravagante sau de artificii de design, Philippe Corbin – designerul Leon&Harper, traseaza cu fiecare noua colectie lansata, coordonatele unei garderobe feminine complete si complexe, care exceleaza la capitolul versatilitate si care respira din plin aerul feminitatii intr-o permanenta redefinire. Brandul parizian nu se numara deloc intamplator in topul preferintelor segmentului tanar, al noii generatii aflate in cautarea unor modalitati percutante de exprimare, nelimitata la un singur set ideatic si nesupusa ingradirilor sau constrangerilor.

Leon&Harper reprezinta inainte de toate un manifest pentru creativitate, perceputa in toate formele sale de manifestare. In spatiul urban amprentat de atat de multe influente culturale si de schimbari constante de paradigme, regasirea identitatii proprii devine dezideratul suprem al fiecarei femei. Nu mai este vorba despre imagini replicate la infinit sau despre scheme de design unice menite sa uniformizeze, ci despre acel filon care lasa loc experimentarii cu propria imagine si imbratisarii a tot ceea ce are mai bun si mai incitant de oferit mediul inconjurator.

Piesele colectiilor Leon&Harper mizeaza cu precadere pe un minimalism bine gandit, caruia i se adauga acel twist capabil sa transforme orice item basic intr-unul de impact. Cu alte cuvinte este garderoba care lasa femeilor libertatea de a se prezenta si de a comunica in maniera lor proprie si unica, de a se juca dupa bunul plac cu anumite coduri vestimentare clasice, de a-si regasi identitatea de fiecare data cand se privesc in oglinda, de a nu incerca sa para altcineva decat sunt si de a-si controla foarte bine imaginea.

Selectia de item-uri Leon&Harper destinate sezonului toamna-iarna 2013-2014 realizata de echipa concept-store-ului Experiment Point, include cu precadere piese versatile si usor de inclus in orice varianta de stilizare: pantaloni care urmeaza indeaproape linia piciorului in nuante de verde inchis, intretaiate de insertii geometrice negre sau cu imprimeuri stilizate pe un fundal antracit, pulovere calduroase din lana, usor supradimensionate ce alatura motivele specifice sezonului cu cele florale, asemenea unei tapiserii vechi sau cardigane tricotate lungi si lejere marcate de asocieri cromatice dispuse in zig-zag (bordo, negru si beige) si de franjuri din lana prelinsi intr-o nota usor etno.

Prezent intr-o retea extinsa de boutique-uri pe teritoriul Frantei (Paris – nu mai putin de 11 locatii, Marseille, Nisa, Toulouse, Saint Denis,  Nantes, Nimes, Cassis, Dijon, Grenoble, Annecy, Montpellier, Anglet), Leon&Harper descinde toamna aceasta si in Romania, concept-store-ul Experiment Point aducand mai aproape spiritul parizian chic de publicul roman, prin intermediul unei selectii generoase de piese adaptate stilului de viata urban.

Mai multe piese din colectia Len&Harper toamna-iarna 2013-2014 puteti vizualiza accesand galeria foto:

Leon&Harper: minimalism cu un twist

Asorteaza-ti pantofii cu mascara preferata

Leon&Harper: minimalism cu un twist

Address Concept Store: intalnire cu avangarda

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!