Address Concept Store: intalnire cu avangarda

Universul fashion romanesc se imbogateste toamna aceasta cu o noua adresa de shopping, un spatiu cu totul aparte, extrem de bine conceput si nisat pe o clientela cu un profil distinct si trasat cu rigurozitate: Address Concept Store.

In ultima perioada s-a discutat intens despre avangarda intr-un areal in care orice experiment cu titlu universitar isi aroga prerogativele unui demers estetic, altminteri cat se poate de conceptual si de structurat. Address Concept Store reprezinta mai mult decat un boutique menit sa intregeasca lista destinatiilor de shopping, iar motivul transpare imediat ce pasesti pragul magazinului: o selectie reprezentativa ce include cateva branduri de nisa complet necunoscute clientilor mall-urilor, insa apropiate celor care se situeaza intr-o alta “liga” din punct de vedere stilistic – Damir Doma, Helmut Lang, Theysken’s Theory, Aurelie Bidermann, Lara Bohnic, Le Chiffoniers, BLK Denim.

Fiecare piesa regasita in magazin contureaza discursul ce sustine identitatea, in toate formele sale de manifestare. O identitate puternica, o recognoscibilitate redata nu atat prin eticheta de brand sau prin logo-urile vizibile, cat prin croiul impecabil, finisajele fara cusur, materialele de o calitate ireprosabila si tiparele vestimentare, puse la punct pana in cel mai mic detaliu.

Avangarda nu este un moft, ci o zona amprentata de o multitudine de filoane estetice intr-o permanenta reinventare si schimbare, asemenea celor care aleg sa adopte vestimentatia incadrata in acest stil complex si deloc facil de inteles. Avangarda nu se adreseaza unui public avid de tendinte si de piese mult prea IN, ci unuia care alege sa investeasca in fiecare sezon intr-o garderoba reprezentativa, capabila sa treaca testul timpului si sa contureze un stil mereu diferit, nou si teribil de intrigant, pe un fond care pare in esenta lipsit de orice urma de extravaganta sau de artificiu.

Ce stiti de fapt despre avangarda? Ca este neconventionala sau ca socheaza? Ca intriga suficient de mult incat sa va faca sa pareti mai neintelesi decat sunteti? Ca ar trebui cercetata cu atentie, dat fiind ca ati auzit intr-o discutie numele a doi designeri care sunt purtati de starurile cinematografiei mondiale? Ei bine, avangarda este o cultura in sine, iar dupa ce veti vizita Address Concept-Store va veti da seama ca de fapt nu stiti nimic despre semnificatia sa. Iar atunci veti avea doua alternative: fie reveniti si incercati sa descoperiti povestile si incarcatura culturala/emotionala atasata fiecarei piese vestimentare, fie ramaneti la nivelul zero al mall-ului si sunati o prietena sa iesiti la cafea pentru inca o sesiune confortabila in boutique-urile mass-market.

Incepand din aceasta toamna, Address Concept Store introduce si sesiunile de private shopping, un serviciu dedicat in care toate atentia ii este rezervata fiecarui client in parte. Asadar, un motiv in plus de a va rezerva timp pentru o incursiune pe Calea Victoriei nr.83-85.

Address Concept Store: intalnire cu avangarda

Leon&Harper: minimalism cu un twist

Address Concept Store: intalnire cu avangarda

Ritual de relaxare complet

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!