Asorteaza-ti pantofii cu mascara preferata

Maybelline NY este lider mondial in machiajul ochilor (primul brand care a introdus pe piata mascara moderna in anul 1915), iar toamna aceasta lanseaza o noua mascara care are la baza o formula exclusiva si cea mai voluminoasa periuta: Mega Plush.

Este vorba despre prima formula spuma-gel de la Maybelline NY care inlocuieste formula traditionala pe baza de ceruri, imbracand genele de la radacina pana la varf, astfel incat ora dupa ora acestea raman catifelate si pline de volum. Insa nu despre mascara Mega Plush doresc sa va vorbesc astazi (review-ul complet il veti putea parcurge cat de curand, noua mascara aflandu-se deja de cateva zile pe lista de teste) ci despre o campanie care aduce si mai aproape Maybelline NY de zona fashion si pe care va invit sa o accesati.

Campania “Asorteaza-ti pantofii cu mascara preferata” a fost gandita in parteneriat cu Smiling Shoes si presupune ca orice consumatoare ce beneficiaza de promotia speciala in magazinele Douglas, DM, Kendra si B&B Collection sa se inscrie online in tombola pe pagina de Facebook Maybelline Romania, pentru a castiga unul dintre cele 50 de vouchere in valoare de 350 ron/fiecare. Voucherele cu pricina se pot utiliza pe www.smilingshoes.com pentru achizitia oricarui model de pantofi (cu exceptia modelelor din colectiile speciale).

Suna tentant, nu-i asa? Campania “Asorteaza-ti pantofii cu mascara preferata” debuteaza astazi 1 octombrie si este valabila pana la finalul lunii, asadar aveti sansa ca odata cu achizionarea unei mascara Maybelline NY sa deveniti si fericita posesoare a unei perechi noi de pantofi!

Asorteaza-ti pantofii cu mascara preferata

Green Day Spa: pasaport pentru frumusete

Asorteaza-ti pantofii cu mascara preferata

Leon&Harper: minimalism cu un twist

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!