Lectura fashion in 2011

Anul care tocmai s-a incheiat a adus o serie de schimbari fundamentale in moda, absolut necesare intr-un context devenit mult prea fragil si animat de crezurile unei societati dependente de informatia obtinuta usor si gratuit. In 2011 moda revine incetul cu incetul la premisele care i-au conferit de-a lungul timpului acea nota speciala si pe alocuri intangibila. Visele nu se mai construiesc in fata monitorului, ci iau nastere ca rezultat al unui permanent periplu in jurul lumii.

Feed-ul RSS servit inca de la primele ore ale diminetii va fi inlocuit cu o lectura aprofundata de cateva pagini, care va imbogati bagajul de cunostinte al acelor persoane care isi doresc sa treaca de bariera superficialului. Desigur ca extrem de multe texte vor putea fi citite online, pe i-pad sau pe telefonul mobil, insa adevaratele surse de documentare vor putea fi descoperite doar vizitand bibliotecile, librariile sau accesand arhivele (cu plata) editurilor.

Asadar in acest debut de an, va indemn sa puneti la punct o lista de lectura fashion si sa urmariti cele mai interesante volume care vor fi lansate in lunile urmatoare.

Citeste continuarea articolului meu pentru a afla recomandarile de lectura fashion pentru 2011.

Feline la moda

Feline la moda

Cele mai asteptate parfumuri in 2011

Cele mai asteptate parfumuri in 2011

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta