Cele mai asteptate parfumuri in 2011

Care vor fi aromele care ne vor insoti in noul an si ne vor servi drept surse de inspiratie? Marcile de lux si nu numai, pregatesc o serie de lansari surprinzatoare prin diversitate si paleta de esente abordata. Si in parfumerie ca si in moda putem vorbi despre tendinte, insa dupa cum spunea Jean Claude Ellena (parfumierul Hermes) in interviul exclusiv pe care vi l-am prezentat in urma cu cateva luni, parfumul nu este un produs de moda.

Prin urmare, o esenta trebuie sa devina memorabila si recognoscibila indiferent de perioada in care a fost creata si de influentele artistice. Asa se explica si tot acest melanj de note parfumate, care poate fi regasit pe o harta a lansarilor din acest an. Pe de o parte parfumurile grele, ametitoare cu esente rare precum oud-ul, continua sa invadeze parfumeriile, reinterpretand povesti cu iz oriental, intr-o batalie de marketing acerba. Pe de alta parte, regasim parfumurile gurmande, cu arome de ciocolata, turta dulce, curmale sau pe cele exotice cu tenta florala si acorduri subtile.

Indiferent de optiuni, un lucru este cert: anul acesta vom avea parte de cea mai diversa paleta olfactiva din ultimele sezoane, care coincide cu explozia de culoare si efervescenta propuse pe podiumurile de moda.

Citeste continuarea articolului.

Lectura fashion in 2011

Lectura fashion in 2011

Cool Sculpting – inghetarea grasimii

Cool Sculpting – inghetarea grasimii

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!