Lansez o colectie de clopuri

Stati asa nu va inghesuiti… nu maine sau poimaine. Sa vedem intai cine ma ajuta. Ca sa va explic in detaliu. Colega mea lamaia ma innebunise zilele trecute cu clopul… a facut cum sa zic… o obsesie pentru clopuri. Pentru ca biroul ei este vis-a-vis de al meu, obsesia asta s-a transmis si la mine in a very fashion way.

Cand i-am exprimat lamaiei gandurile mele a facut ochii mari si a zis ca e foarte tare. Ba vroia chiar sa stearga comentariul cu pricina de frica sa nu imi fure careva ideea. Prin urmare vreau sa concep o colectie de clopuri, reinterpretate intr-o maniera moderna. Mai precis pastrat forma si schimbata abordarea.

Cine vrea sa ma ajute cu realizarea, eu vin cu design-ul si conceptul. Pastram ideea de clop, forma etc numai ca schimb materialele. Folosesc catifea, dantela, saten, tul, voal, margele colorate, lanturi din metal etc.

1. Clop din catifea neagra cu panglici din saten 3 milimetri dispuse orizontal in diverse culori.

2. Clop din catifea crem cu panglici din saten 3 milimetri dispuse vertical negre.

3. Clop din catifea cu margele colorate aplicate la baza de jur imprejur.

Si mai sunt si altele. So la modul cel mai serios… cine ma ajuta?

Etichete:
,
Lansez o colectie de clopuri

Organic beauty

Lansez o colectie de clopuri

Adrian Oianu – update de site

Articole recente

There are 15 comments

  1. adinanecula

    @catalinar: ceva de genul insa mult mai jucaus… as vrea sa ma joc materiale, culori… sa merg pe ideea de dinamic, colorat poate si niste printuri cu personaje. E un amalgam de idei momentan care sunt sigura ca se vor aseza de indata ce voi gasi pe cineva care sa ma ajute cu punerea in practica.

  2. Liviu

    Eu am o pasiune mai ciudata. Cand eram mic imi placeau scocurile/ ciuternele sau cum le-o mai fi zicand. Datorita faptului ca atunci cand ne jucam cu ceva si aruncam acel ceva pe casa ( se intampla foarte des) lucrurile/ jucariile cadeau in scoc. Acolo stiam ca se sscund cele mai faina jucarii. Adica alea pirdute. In plus, pentru mine, scocul era un loc de mister care mereu avea sa iti descopere ceva nou cand il curata tata.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!