Shining Stars – Edition Première LUX: Cathias Edeline by Adina Necula

In luna noiembrie, am pregatit o surpriza pentru voi: lansarea Shining Stars – Edition Première LUX, o colectie in editie limitata de 4 modele de genti realizate impreuna cu designerul Adeline Catinas.
De la primul produs al brandului Cathias Edeline in 2011, pana la colectia „Shining Stars” in 2012, filozofia marcii rezida in a transforma fiecare femeie intr-o aparitie de neuitat. Atenta la visele ascunse ale fiecarei femei de mai bine de opt ani de presa de moda, Adina Necula asociaza moda si frumusetea intr-o colectie cu nuante rafinate care pun in valoare nuantele subtile ale pielii si aduc un plus de pretiozitate feminina.

Linia de accesorii „Shining stars” este promovata sub denumirea „Cathias Edeline by Adina Necula” si debuteaza prin colaborarea in premiera intre Adina Necula si Adeline Catinas. Fiecare model este gandit de catre Adeline si Adina, de la partea de design pana la detalii, accesorii si cromatica.

„Shining stars” este o colectie editie limitata, creata intr-un stil inconfundabil, marca autorului. „Cathias Edeline” inseamna in latina veche “frumusete” si “spirit nobil”, iar tanarul designer a introdus aceste doua atribute in filosofia propriului brand exprimata in noua colectie.

Am ajuns sa admiram mai mult accesoriul de moda decât persoana care il poarta. Femeia de azi are alte aspiratii, acestea se traduc prin expresia latina Cathias Edeline, frumusete si spirit nobil.
Adeline Catinas

O stea in galaxia modei, un star. In sufletul fiecarei femei straluceste o stea a carei frumusete se dezvaluie in zori când rasare Venus, cea mai stralucitoare stea a diminetii. Lor le-am dedicat aceasta colectie in care am ales nuante subtile care pun in evidenta eleganta discreta si dau stralucire prin tonuri de auriu.
Adina Necula
Fast, pretiozitate, stralucire si nevoia intrinseca a fiecarei femei de a atrage toate privirile si de a se simti speciala sunt temele care definesc linia „Shining stars”, o editie limitata de accesorii in preajma Sarbatorilor. Un indemn, o aspiratie, iata steaua din poveste care devine realitate prin energia pozitiva a femeii contemporane, unica si speciala. Nu intamplator, pielea aleasa pentru realizarea pieselor colectiei, incorporeaza tonuri de auriu subtile – pielea de zeita.

Shining Stars – Edition Première LUX se lanseaza cu o editie limitata de 4 modele de genti.

Stiluri: geanta mare de zi „A – CITY”, geanta medie cu tinte „A – STAR”, clutch „A – SOIR”, geanta plic ” A – SECRET WISH” (se poate purta functie de preferinte pe ambele parti).
Cromatica: verde inchis, verde pudrat cu pulbere aurie, auriu irizat, cerneala si negru taciune.
Materiale: piele naturala, piele croco cu irizatii, piele de ponei si accesorii aurii & argintii (placute, fermoare si tinte).
Preturi: intre 450 si 650 RON
Shooting „Shining Stars”  Campaign – Edition Première LUX

Azi, mai mult ca niciodata, femeile sunt sensibile la culori, la machiaj si la manichiura care subliniaza noua atitudine feminina. De aceea, am gândit aceasta linie de accesorii in armonie cu noile nuante. Ele se integreaza subtil siluetelor la moda si dau un plus de farmec.”
Adina Necula

Adina Necula, expert fashion & beauty, prezinta filosofia „A STAR IS BORN” in ambianta „La Belle Vie” – Cafe Boutique sub semnatura fotografului Alexandru Buruntia. In atmosfera misterioasa a noptii fumurii, o stea straluceste in tendintele sezonului 2012. Noile accesorii pe firmamentul fashion – „Shining Stars” Cathias Edeline by Adina Necula.

Adeline Catinas:
A absolvit liceul de Arte Plastice „Romul Ladea”din Cluj Napoca si a urmat cursurile universitatii de Arte Plastice Bucuresti la sectia pictura. A demarat business-ul „Cathias Edeline” in 2011 de la o simpla intentie de a realiza pantofi. „Cathias Edeline” este brandul care te invita sa-ti spui povestea, creandu-ti propriul pantof sau poseta.
http://cathiasedeline.com/

Adina Necula:
Fashion & Beauty editor la Etiquette, cu o vasta experienta in comunicare, Adina Necula dezvaluie ultimele noutati de stil in revistele de moda si pe blogul personal. A colaborat cu cele mai cunoscute nume din moda româneasca sustinând talentele emergente.
http://www.adinanecula.ro/
Credits
foto: Alexandru Buruntia
locatie: La Belle Vie – Cafe Boutique

Shining Stars – Edition Première LUX: Cathias Edeline by Adina Necula

6 ani de blogging specializat fashion&beauty

Shining Stars – Edition Première LUX: Cathias Edeline by Adina Necula

L’ambre des Merveilles (Hermès): caruselul magic al revelatiilor

Articole recente

There are 4 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!