Organic beauty

Aparut astazi pe HotCity.ro… enjoy! 🙂

Fara doar si poate ai auzit vorbindu-se in nenumarate randuri despre produsele de ingrijire organice. In strainatate aceste produse exista de cativa ani buni, foarte multe femei folosindu-le.

­­
organic1.jpgIn ultima vreme insa, aceste produse au devenit foarte populare si datorita vedetelor de televiziune sau din industria muzicala care fie au fost vazute intrand in magazine cu produse organice, fie au declarat in interviuri ca apeleaza la ele cu regularitate. Iar daca vedetele se declara fane ale cosmeticelor organice, atunci toata lumea inevitabil le va cauta, caci doar este noul trend.

De ce organic?

Organic in primul rand pentru ca este mai sanatos pentru organism. Apoi pentru ca in ultimii ani au fost semnalati din ce in ce mai multi compusi chimici daunatori in produsele cosmetice, foarte multe persoane semnaland iritatii grave ale pielii, eczeme etc.

organic3.jpgDupa cum bine stii cosmeticele organice nu contin acele substante chimice daunatoare sanatatii precum parabeni (regasiti in peste 90% dintre produsele cosmetice) care potrivit unor studii de specialitate pot cauza dereglari hormonale sau parafina, un compus intalnit in creme sau uleiuri de baie care poate cauza iritatii grave ale pielii.

Aici se impune insa o distinctie intre natural si organic. Daca pe eticheta produsului scrie „natural” asta nu inseamna ca este si organic. Produsele clasificate ca organice trebuie sa contina minim 95% dintre ingrediente cultivate fara pesticide, ingrasaminte artificiale etc si nemodificate genetic. Pretul este intr-adevar unul mai mare comparativ cu cel al cosmeticelor obisnuite, insa este justificat in intregime de calitatea compusilor.

Continuarea aici.

Organic beauty

Accesorii cu stil

Lansez o colectie de clopuri

Lansez o colectie de clopuri

Articole recente

There are 0 comments

  1. Liv

    Intr-adevar, produsele organice si nu cele naturale sunt cu adevarat naturale. Am vazut in articolul tau poze cu Lush. Acestea nu sunt organice, multe din ele contin SLS , parfum si multe alte substante care nu ar avea ce cauta conform campaniei pe care o fac ei. La fel si in cazul L’Occitane si Body Shop.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!