Lansarea colectiei CONDUR by alexandru toamna-iarna 2011

Saptamana trecuta a avut loc lansarea noii colectii de incataminte toamna-iarna 2011-2012 – CONDUR by alexandru si iata ca intr-un final reusesc sa astern si eu cateva randuri pe blog. Gazdele vin cu impresiile la urma, nu-i asa?

Dupa cum stiti, colaborarea mea pe partea de coordondare stilistica cu brandul romanesc CONDUR by alexandru dureaza deja de mai bine de un an si in tot acest timp am lucrat la dezvoltarea liniilor, cot la cot cu minunata echipa, pe care cei care ati raspuns invitatiei la lansare, ati putut-o cunoaste.

Sky Bar a fost locul ales pentru eveniment, un spatiu deasupra orasului, la inaltime, precum majoritatea pantofilor noii colectii, invaluit de un alb pur si condimentat de o atmosfera plina de buna dispozitie. Aproape 200 de persoane au raspuns invitatiei la lansare, lucru care ma bucura nespus si care imi intareste convingerea ca un produs bun, comunicat corect si cu o imagine adecvata (in care clientele sa se regaseasca plenar, nu doar la care sa aspire) poate atrage feedback-ul si aprecierea cuvenite.

Mai multe despre colectia in sine am scris intr-un articol pe care l-am publicat in urma cu cateva zile si pe care il puteti parcurge aici.

Nu in ultimul rand tin sa multumesc tuturor oamenilor frumosi care au sustinut evenimentul, incredibilei echipe pe care am format-o pentru campania de imagine si lui Lucian Broscatean care si-a pus amprenta asupra tinutei mele din seara evenimentului.

Mai jos regasiti fotografii din campania de imagine (Adina Necula – concept si styling, Alexandra Sandu -fotograf, hair-style – salon Shades, Andreea Ali -make up artist, Adriana Dima -model – One Models. Vestimentatie: Terzoatto, Debenhams, H&M.):

Lansarea colectiei CONDUR by alexandru toamna-iarna 2011

Machiaj toamna-iarna 2011-2012: colectiile Givenchy si Collistar

Lansarea colectiei CONDUR by alexandru toamna-iarna 2011

Ikebana, stil si gadgeturi fashion

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta