Ikebana, stil si gadgeturi fashion

Saptamana trecuta am primit o invitatie ceva mai speciala din partea Logitech, nu intr-un plic asa cum se obisnuieste si nici via email. O orhidee superba legata cu o panglica vernil din saten ma astepta pe birou, dezvaluind parca o parte a surprizei pe care aveam sa o experimentez la Gradina OAR.

Intr-un cadru care sub nicio forma nu ma ducea cu gandul la noul sezon, ci mai degraba la un inceput de primavara imbietoare, un specialist in ikebana m-a introdus in tainele aranjamentelor florale, avand desigur la dispozitie toate materialele de lucru necesare si un brat de flori proaspete.

Scopul evenimentului a fost acela de a ma familiariza cu noua gama de accesorii pentru calculator Logitech – Colour Collection, excelent stilizata si perfect echilibrata cromatic: motive baroce aurii pe un fundal negru sau inspiratie japoneza cu tulpini de flori roz-coral prelinse pe mousii care abia asteptau sa fie pusi in functiune.

Cadrul creat a depasit insa cu mult asteptarile mele, iar prietenele bloggerite prezente la eveniment (Raluca, Sana, Nina, Pietricel) au avut grija sa transforme cele cate ore petrecute in aer liber intr-un adevarat party floral. Fiecare a facut uz de propria imaginatie in crearea aranjamentelor florale, iar rezultatele au fost pe masura.

Ghiveciul meu cu flori a capatat la un moment dat o alta directie, ignorand poate principiile ikebana, insa inscriindu-se intr-o nota fashion desigur (numai frunzele verzi de decor stiu ce au indurat din partea mea, pliindu-le si capsandu-le astfel incat sa rezulte fie o funda, fie o palarie fantezie).

Cat despre accesoriile high-tech, va pot spune ca le puteti gasi in magazinele Media Galaxy, Flanco si Domo, la preturi cuprinse intre 87 ron si 129 ron in functie de model. Eu deja mi-am restilizat calculatorul, caci asa cum dressing-ul are nevoie de o revitalizare la inceputul fiecarui sezon si gadget-urile pe care le utilizez zilnic merita un upgrade de imagine.

Ikebana, stil si gadgeturi fashion

Lansarea colectiei CONDUR by alexandru toamna-iarna 2011

Ikebana, stil si gadgeturi fashion

Machiaj toamna-iarna 2011-2012: Dior si YSL

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!