Machiaj toamna-iarna 2011-2012: colectiile Givenchy si Collistar

Machiajul pentru toamna-iarna 2011-2012 devine mult mai serios, mai dramatic si mai senzual, delimitandu-se complet de explozia cromatica care a dominat sezonul cald si introducandu-ne intr-o atmosfera plina de profunzime si mister.

Paleta toamnei este intens pigmentata si oscileaza intre antracit, negru, gri, visiniu, kaki, bleumarin si variatiunile de maro-ciocolatiu, bej-rose, bronz, accentuate din loc in loc de tuse metalice pentru o privire de felina patrunzatoare si hipnotizanta.

Rujurile invaluie toamna aceasta buzele in nuante gurmande, saturate si mate, pentru un impact extrem: pruna senzuala, visina coapta, zmeura savuroasa. Nota de dramatism impregnata machiajului buzelor sau al pleoapelor este estompata atunci cand vine vorba despre aspectul si finish-ul tenului.

Fondurile de ten, gratie unor formule de ultima generatie, reusesc sa se confunde intr-un mod cat mai natural cu pigmentul natural al pielii, reflectand lumina discret si conferind look-ului acel aer feciorelnic, diafan si proaspat. Pudrele compacte sau pulbere, exceleaza la capitolul textura, fiind aproape inobservabile in machiaj si completandu-l asemenea unei ultime tuse de finete.

O toamna a constrastelor, a trailor intense si a aparitiilor demne de un film in care rolul principal este interpretat de o Greta Garbo in varianta moderna care detine toate atuurile seductiei in micul portfard.

Cititi aici continuarea articolului meu in care am prezentat detaliat colectiile Givenchy si Collistar.

Machiaj toamna-iarna 2011-2012: colectiile Givenchy si Collistar

Cinci pasi simpli pentru obtinerea unui coc lejer

Machiaj toamna-iarna 2011-2012: colectiile Givenchy si Collistar

Lansarea colectiei CONDUR by alexandru toamna-iarna 2011

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!