Cronica de colectie: Andreea Tincu&Sense toamna-iarna 2011-2012

Andreea Tincu&Sense a prezentat la inceputul acestei saptamani colectia toamna-iarna 2011-2012 la Atena, iar dupa cum veti vedea alegerea nu este catusi de putin una pur intamplatoare. Unul dintre cele mai incitante si mai firesti mesaje pe care moda este capabila sa le transmita prin intermediul simbolurilor ascunse in cusaturile hainelor este decriptat de Andreea Tincu intr-o nota cu totul speciala.

Privind imaginile colectiei, am incercat un prim sentiment de apartenenta la un univers presarat cu coduri si mistere menite a fi descifrate. Intr-un context in care totul pare sa ne fie servit pe tava, dorintele implinindu-se printr-o simpla atingere a ecranului telefonului mobil, Andreea ne indeamna sa analizam siluetele epurate descinse printr-o poarta a timpului direct pe podiumul de la Atena.

Prin peretii din caramida ai unei biblioteci sumbre ce adaposteste volume imbracate in piele si in care poti resimti inca de la primii pasi mirosul de pergament inundandu-ti narile, a patruns un mesaj suficient de puternic pentru a zgudui din temelii orice idei preconcepute am fi avut despre societatile de prea mult timp date uitarii.

Citeste continuarea cronicii mele aici.

Andreea Tincu sustinuta de Sense a reusit sa realizeze una dintre cele mai expresive colectii de pana acum. Un demers excelent care nu s-ar fi putut materializa fara sute de ore dedicate studiului si elaborarii detaliilor. Una dintre piesele mele favorite pe care o vedeti in imaginea de mai jos, a necesitat decuparea cu o precizie matematica a nu mai putin de 80 de fasii de material textil, pentru a putea obtine efectul dorit.

Cronica de colectie: Andreea Tincu&Sense toamna-iarna 2011-2012

Se poarta branding-ul cu vise

Cronica de colectie: Andreea Tincu&Sense toamna-iarna 2011-2012

Noua colectie CONDUR by alexandru primavara-vara 2011

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta