Lansare colectie: barbatii se imbraca de la Ciucu

Alexandru Ciucu nu isi impune lansarea colectiilor urmand cu precizie calendarul primavara-vara si toamna-iarna, ci alege intotdeauna sa prezinte noile linii la inceput de an, in cadrul unor evenimente ample si organizate minutios pana in cel mai mic detaliu. Sub aceste auspicii s-a desfasurat miercuri seara rendez-vous-ul gazduit de Alexandru Ciucu la Palatul Ghika.

O ipostaza in care mi-as dori sa il vad pe Alex mai des, din simplul motiv ca demersul sau a fost mult mai concentrat comparativ cu anii precedenti si mai aplecat asupra scopului final al unei iesiri la rampa: descoperirea tinutelor in detaliu si apropierea de clientela deja formata.

Dupa un experiment complet nereusit invaluit in aura unui “haute couture” imaginar, m-am bucurat sa constat ca designerul a revenit la moda terestra si mai putin iluzorie, marsand pe acea zona pe care o stapaneste foarte bine si adresandu-se barbatilor care apeleaza deja la serviciile atelierului sau.

“Barbatii se imbraca de la Ciucu” este o colectie in care predomina piesele business, sacourile, vestele, costumele sau camasile urmand linii precise, curate, cu usoare influente retro regasite in sursa de inspiratie declarata de Alex Ciucu: imaginile masculine din filmele hollywoodiene emblematice pentru anii ’60-’80. Alegerea nu este una pur intamplatoare: tendinta se regaseste exploatata din plin in colectiile masculine din ultimele sezoane, iar cateva dintre modelele propuse de Alex Ciucu trimit cu gandul la D&G (primavara 2010) sau Etro (toamna 2010).

Citeste continuarea cronicii mele aici.

Iata si cateva detalii ale tinutelor pe care le-am surprins la eveniment:

null
null
null
null
null
null

Conversatii la moda

Conversatii la moda

Lansare colectie: barbatii se imbraca de la Ciucu

Inspiratie de primavara

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!