Inspiratie de primavara

Inainte de week-end am poposit la Botox&Zoom Party, un eveniment aflat la cea de a doua editie, menit sa familiarizeze invitatii cu un concept bine pus la punct: Inspire. La DentEstet, un spatiu cochet amenajat situat pe Bulevardul Aviatorilor, i-am regasit pe Alexandru Abagiu si Sorin Stratulat, intr-un exercitiu de make-up si hairstyle urmarit cu atentie de doamnele aflate in cautarea unor noi abordari ale frumusetii.

null

Alaturi de ei, specialistii DentEstet au dezvaluit cele mai eficiente tratamente de estetica dentara si faciala, iar botox-ul si acidul hialuronic au fost „vedetele” dupa-amiezei, atragand invitatele dornice sa afle si testeze procedurile de injectare.

null

Alex Abagiu a raspuns tuturor intrebarilor legate de noile produse lansate de L’Oreal Paris, am schimbat cateva impresii despre fondul de ten Infaillible Brush pe care l-am testat recent si i-am studiat fiecare miscare in timp ce aplica cu meticulozitate genele false. De la Sorin Stratulat am aflat de gama mov de produse pentru par cu colagen care nu incarca sub nici o forma coafura si am promis ca voi trece cat de curand pe la Beauty District pentru o schimbare de look in debutul noului sezon. Pana atunci, am indraznit un mic experiment ce tine doar de styling: cateva ondule lejere.

Atat pe Alex Abagiu cat si pe Sorin Stratulat ii puteti gasi la Salon Beauty District – Soseaua Nordului 82-92, tel : 0731700652.

Inspiratie de primavara

Lansare colectie: barbatii se imbraca de la Ciucu

Inspiratie de primavara

Personaje de poveste in vizita: Avon la 125 de ani

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!