Lady Like Adina Necula in Forbes Life Romania: rigorile si principiile care m-au ghidat in cei 12 ani de cariera

Una dintre cele mai frumoase si mai pline de insemnatate surprize ale anului o constituie prezenta Lady Like Adina Necula in paginile revistei Forbes Life Romania (numarul din luna noiembrie, recent aparut pe piata). Aparitia care ma onoreaza pe deplin, coincide atat cu aniversarea zilei mele de nastere, cat si cu celebrarea a 12 ani de cariera in universul modei si al frumusetii. Iar cum eu nu cred defel in coincidente, ci doar in consecintele firesti ale unui parcurs profesional construit cu extrem de multa atentie, rigoare si disciplina, propunerea Dianei-Florina Cosmin de a realiza acest prim interviu care marcheaza debutul unei noi rubrici – “Rules of Life” – nu poate decat sa imi certifice faptul ca timpul investit in propria educare, formare si dezvoltare, alaturi de principiile bine fundamentate, reprezinta secretul unei reusite validate la cel mai inalt nivel.

AdinaNecula_ForbesLife

Pe Diana-Florina Cosmin o cunosc de multi ani si de fiecare data cand ii parcurg articolele publicate in editiile Forbes, regasesc aceeasi dedicare si pasiune in fiecare rand asternut in pagina. Dincolo de realizarile profesionale ce o recomanda drept unul dintre profesionistii media desavarsiti, Diana este o voce care reuseste sa transmita un mesaj clar si percutant celor care stiu sa filtreze zgomotul de fond si sa capteze esenta. Si cred ca acesta este unul dintre secretele care se afla la baza succesului si care face diferenta intre amatorisme si excelenta recunoscuta.

La inceputurile carierei, in urma cu 12 ani, mi-am dorit ca inainte de toate sa ma fac auzita si inteleasa. Mi-am dorit ca vocea mea sa poata fi identificata chiar si in absenta prezentei fizice, iar de-a lungul anilor sa inspire si sa faca o diferenta in vietile celor care imi urmaresc activitatea si care impartasesc acelasi set de valori. Nu este vorba despre ridicarea pe un piedestal si nici despre ajungerea in lumina reflectoarelor cu orice pret, ci despre munca si studiul permanent in virtutea unui crez puternic: acela ca prin Frumusete pot fi cladite nu doar imperii durabile, ci o intreaga lume noua. O lume care poate straluci in fiecare zi sub razele unui nou inceput prin intermediul unei societati dornice de a iesi din starea distopica portretizata cu atat de multa acuratete de Aldous Huxley (unul dintre autorii mei preferati) in urma cu mai bine de opt decenii.

AdinaNecula_DianaFlorinaCosmin

Frumusetea nu se rezuma doar la tehnologiile de ultima generatie, la cele mai avansate terapii de estetica corporala sau faciala, la elixirile menite sa intretina visul tineretii fara batranete sau la notorietatea etichetelor aliniate in dressing. Frumusetea este o poveste pe capitole, o poveste care se scrie, se simte si se traieste in fiecare zi si care se oglindeste in eleganta, in discurs, in inteligenta, in intuitie, in atentia acordata fiecarui detaliu care alcatuieste imaginea personala (de la vestimentatie, machiaj, coafura, parfum si pana la gestica si mimica), in vocabularul extins si nu in ultimul rand in atitudine.

Altfel spus este alegerea drumului potrivit din labirintul cu optiuni, un drum care te poate pozitiona pe rafturile unui supermarket sau pe cele ale unui boutique hi-end. Iar important este ca odata aleasa calea, sa ai alaturi companionii potriviti, care musai sa fie mai iscusiti decat tine (cel putin in anumite aspecte), niciodata ezitanti sau generatori de stagnare.

Un alt secret al reusitei mele, care se alatura celor dezvaluite in interviul din Forbes Life, consta in specialistii de care am ales sa ma inconjor, acei oameni care lucreaza impreuna cu mine (nu pentru mine), care imi ofera feedback constant, care ma determina sa imi depasesc limitele si sa imi doresc de fiecare data mai mult de la propria persoana. Sunt profesionisti pe care i-am intalnit la momentul potrivit si in contextul potrivit, care au o viziune aparte si mai ales capacitatea de a o exprima. “Succesul nu se construieste niciodata singur” – am afirmat in repetate randuri acest lucru si o voi face ori de cate ori este necesar. Alaturi de mine de cativa ani se afla Octavian Sever Coifan (mentorul meu si persoana careia in datorez o buna parte din evolutia mea profesionala), Mihaela Mihalache – business developer, echipa FotografulTAU.ro, Andreea Ali si Sorin Papa – doi make-up artisti senzationali, Cristian Scutaru – un adevarat artist in hairstyling si culoare, Andreea Lascu – nail expert si inca o serie de oameni dragi pe care ii consult frecvent pe probleme punctuale.

AdinaNeculaLadyLike_ForbesLife 12195901_1064156483603392_470308209506503131_n

Va invit sa parcurgeti interviul din Forbes Life Romania (revista este disponibila in toate centrele InMedio) pentru a afla in ce consta disciplina pe care mi-am creat-o in ultimii 12 ani, in ce am investit timp si energie, care au fost regulile generale de lucru pe care mi le-am impus, cum mi-am conceput brandul personal, ce anume m-a individualizat mereu in arealul profesional si cum am procedat in momentul in care ceva nu a decurs conform asteptarilor. Sper ca micile fragmente ale parcursului meu sa va inspire, sa va motiveze si daca este cazul, sa se constituie in teme de reflectie.

Cred cu tarie ca Frumusetea se releva in exterior dintr-un interior pe care fiecare alege cum sa il construiasca si mai ales cum sa il intretina. Pana la urma totul este o chestiune de alegere si de vointa: de la credinta ca poti face mai mult si mai bine, pana la constientizarea propriilor limite si a nevoii de sustinere permanenta din partea persoanelor potrivite. Si nu uitati ca “Just being good isn’t good enough”! Cu totii trecem prin momente in care simtim nevoia unei noi perspective si a unei evolutii si cred ca premisele pe care trebuie sa le avem in vedere sunt unele cat se poate de clare. Oricat de bizar ar putea pare, cred ca cea de-a doua sansa a fost inventata tocmai pentru oamenii care au invatat ceva din prima experienta si care asumandu-si greselile au curajul sa incerce inca o data. Iar a avea curaj intr-o societate inerta este unul dintre lucrurile care iti certifica ca esti inca viu si ca nu este imposibil sa iti traiesti propriul vis. Exact asa cum am facut eu!

Lady Like Adina Necula in Forbes Life Romania: rigorile si principiile care m-au ghidat in cei 12 ani de cariera

Frumosul zamislit in clipe suspendate in timp si o incursiune fascinanta in tainele Castelului Pelisor

Lady Like Adina Necula in Forbes Life Romania: rigorile si principiile care m-au ghidat in cei 12 ani de cariera

LE LIFT Eye Concentrate si Recontouring Massage Mask (Chanel): un ritual cosmetic de exceptie pentru redarea fermitatii si densitatii tenului

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!