Grandiôse Mascara (Lancôme): o formula de exceptie si rezultate impecabile

Pigmenti de culoare din ce in ce mai intensi, polimeri speciali care asigura o fuziune ideala in contact cu genele si le confera flexibilitate, ingrediente care hranesc si protejeaza pentru un meniu beauty concentrat nu doar asupra esteticii, cat mai ales asupra ingrijirii de riguer si sisteme inteligente integrate in design, menite sa fereasca produsul de contactul prelungit cu oxigenul, astfel incat acesta sa isi pastreze timp indelungat proprietatile. De-a lungul ultimilor ani aceastea au fost principalele aspecte asupra carora brandurile si-au concentrat atentia, dezvoltand in laboratoarele ultra-secretizate acele tipuri de mascara ideale, cat mai apropiate de perfectiune si menite a se integra rapid in arsenalul de beauty al fiecarei femei.

O perioada indelungata de timp m-am aflat in cautarea mascarei alaturi de care sa pot dezvolta o relatie de lunga durata si careia sa nu fiu nevoita ca la anumite intervale sa ii gasesc un inlocuitor. O mascara careia sa nu ii intrevad niciun cusur, oricat de mult as analiza-o si pe care sa o pot considera drept superlativul tuturor produselor din gama sa. Insa de fiecare data cand testam o noua mascara, descoperam cel putin o slabiciune, fie ca era vorba despre consistenta produsului (mult prea bogata si dificil de dozat sau dimpotriva extrem de fluida si ineficienta), fie despre aplicator (perii mult prea lungi sau volumul extrem, imposibil de utilizat pe genele inferioare sau in coltul intern al ochilor), fie despre aspectul genelor post-utilizare sau despre rezistenta de-a lungul zilei (nu de putine ori mi s-a intamplat ca in cazul unor mascara premium, acestea sa migreze sub pleoape sau sa imi usuce intr-o asemenea masura genele, incat sa resimt o senzatie de discomfort).

In urma cu cateva saptamani am facut cunostinta in mod neasteptat cu mascara pe care mi-am dorit intotdeauna sa o detin si inspre care visele mele de beauty editor se indreptau negresit: Grandiôse Mascara (Lancôme). Intr-o prima etapa nu am dat crezare discursului de marketing al brandului, care promitea rezultate spectaculoase si care anunta o adevarata revolutie in arealul machiajului ochilor, insa folosirea Grandiôse Mascara deja de mai bine de o luna, m-a convins pe deplin de veridicitatea mesajului: genele mele nu doar ca isi dubleaza volumul si lungimea dupa fiecare aplicare in doua straturi, insa se afla intr-o “forma” mai buna ca niciodata, ce poate fi observata cu ochiul liber post-demachiere.

Grandiôse Mascara (Lancôme) ridica stacheta la un nou nivel al calitatii si al performantei, alaturand caracteristicile unui produs de machiaj, cu cele ale unuia de ingrijire/tratare a genelor. Dincolo de orice inovatie referitoare la formula sau la aplicator, Grandiôse Mascara exceleaza la un capitol indelung neglijat de brandurile de lux: protectia genelor naturale si imbunatatirea conditiei acestora ca urmare a utilizarii constante a produsului. Extractul de roze din compozitie, corelat cu panthenolul (derivat din vitamina B5), uleiul de jojoba si hyaluronatul de sodiu (sarea de sodiu din acidul hialuronic, cu proprietati hidratante recunoscute), alcatuieste o excelenta baza tratament pentru genele scurte, fine si casante (datorate fie alimentatiei dezechilibrate, fie actiunii produselor de make-up de o calitate indoielnica, fie factorilor mecanici corespunzatori unei demachieri incorecte si agresive), fortificandu-le si conferindu-le suplete, flexibilitate si un aspect sanatos.

Fara doar si poate, elementul inovator pe care il aduce cu sine Grandiôse Mascara consta in forma periei si in tehnica noua de aplicare. Aplicatorul curbat (realizat dintr-un cauciuc special) care isi onduleaza tija in mod gratios, asemenea unei lebede, detine nu mai putin de 5 patente, facilitand incredibil aplicarea produsului din orice unghi, atat pe genele superioare cat si pe cele inferioare (capteaza chiar si cele mai scurte si dificile gene, pornind din coltul extern al ochiului si pana in cel intern), iar perii permit un dozaj precis si atent, astfel incat fiecare aplicare sa fie insotita de garantia unor rezultate perfecte.

Design-ul curbat al aplicatorului nu are doar rolul de a transforma misiunea chiar si a celei mai neindemanatice femei intr-o joaca de copii, ci pastreaza integritatea produsul timp indelungat, prevenind uzul in exces si uscarea acestuia in contact cu aerul. Secretul consta in cateva miscari care trebuiesc deprinse si integrate in ritualul de make-up: in momentul deschiderii capacului, aplicatorul nu trebuie extras imediat din tub, ci trebuie rotit usor, astfel incat continutul sa se amestece omogen si sa fie prevenita dispunerea pe perie a produsului in mod inegal, iar atunci cand se incepe aplicarea, peria trebuie rotita treptat, pornind chiar de la baza genelor (Grandiôse permite accesul din absolut toate unghiurile, iar intensitatea pigmentului negru creeaza impresia de densitate).

Inspirata de perfectiunea florii de lotus, considerata o creatie divina in zona Asiei, peria Grandiôse Mascara este realizata dintr-un polimer rezistent si maleabil in egala masura, care permite repartizarea cantitatii optime de produs pe fiecare geana in parte, fara a exista riscul vreunui surplus si a efectuarii de corectii ulterioare. Am ramas surprinsa sa constat ca pe masura utilizarii, Grandiôse Mascara m-a obisnuit sa nu mai fiu atenta la acumularile nedorite de produs pe o anumita portiune a periei, de fiecare data dozajul si repartizarea acestuia fiind impecabile.

Inca de la primul strat de mascara, genele sunt uimitor alungite si curbate, iar efectul optic de volum si densitate este cat se poate de pregnant. Mai mult decat atat, Grandiôse Mascara nu imprima “greutate genelor” (in urma folosirii altor produse din categorie, din pricina consistentei bogate si a depunerii in strat gros, genele se simt greoaie, ca niste pagode apasate de o mantie de zapada), iar polimerii flexibili de ultima generatie, confera atat rezistenta indelungata cat si “elasticitate”, fiind extrem de usor de indepartat cu ajutorul unui pad demachiant (nu necesita insistarea si agresarea zonei ochilor) imbibat in solutie micelara.

Grandiôse Mascara (Lancôme) m-a convins pe deplin ca perfectiunea poate fi atinsa si si-a castigat pe drept locul fruntas in beauty-case-ul meu, detronand fara drept de apel toate celelalte produse din categoria sa. Grandiôse Mascara (Lancôme) poate fi achizionat din boutique-urile de beauty (Sephora, Douglas) la pretul de 159 lei. 

Grandiôse Mascara (Lancôme): o formula de exceptie si rezultate impecabile

Marsala: culoarea anului 2015 si coordonatele integrarii sale in machiaj

Grandiôse Mascara (Lancôme): o formula de exceptie si rezultate impecabile

ARTISTRY Little Black Dress: paleta de farduri de pleoape ideala pentru un smokey eye reinterpretat

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!