Kiehl’s Ultra Facial Cream: secretele uneia dintre cele mai versatile creme hidratante

Hidratarea si refacerea barierei hidrolipidice protectoare a tenului a devenit in ultimii ani una dintre precuparile majore ale companiilor cosmetice, noile formule ale produselor de ingrijire inspirand mai mult decat o gestualitate fireasca, un intreg ritual menit sa contribuie la imbunatatirea calitatii si aspectului general al pielii. Dincolo de solutiile punctuale adaptate nevoilor specifice ale tenului, exista o dimensiune a frumusetii care transforma grija pentru aparenta intr-o arta de sine statatoare. O arta ai carei exponenti de seama asteapta sa ocupe un loc privilegiat pe raftul de beauty al fiecarei femei. Este vorba desigur despre produsele “cult” pe care trecerea anilor nu a facut decat sa le certifice calitatile, supunandu-le celor mai solicitante teste.

kiehls

Fidelitatea in universul cosmeticii reprezinta o adevarata provocare si este lucrul cel mai greu de obtinut in contextul nevoilor multiple, al preferintelor influentate de cele mai multe ori de noile aparitii si de dorinta experimentarii si a competitiei acerbe intre marci. Kiehl’s a reusit inca de la constituirea sa, in 1851, sa dezvolte o legatura unica cu segmentele de clienti, pornind de la “preparate” cosmetice bazate pe expertiza farmaceutica si trecute ulterior prin filtrul tehnologiei moderne. Ultra Facial Cream se numara printre produsele emblematice ale brandului si mai mult decat atat, definitia de necontestat a ceea ce in mod generic poarta denumirea de “multifunctionalitate cosmetica”.

Cu toate ca in ultimii ani piata produselor de skincare a devenit din ce in ce mai specializata, aproape fiecarei nevoi a tenului fiindu-i dedicate sub-categorii distincte (cosmetice anti-poluare, anti-fatigue, anti-ageing, fermitate, revitalizare etc), produsele capabile sa raspunda cerintelor bazice ale pielii nu au avut deloc de suferit, ba din contra, au trecut prin numeroase reformulari, in scopul atingerii gradului maxim de versatilitate in utilizare. Secretul care a transformat Kiehl’s Ultra Facial Cream intr-una dintre cele mai apreciate solutii universale pentru hidratarea epidermei, rezida in formula sa unica, perfect tolerata chiar si de tipurile de ten fragilizate/hiper-sensibile si in gradul ridicat de adaptabilitate prin oferirea unei hidratari inteligente in cele mai variate conditii de mediu.

11513

Kiehl’s Ultra Facial Cream a constituit pentru mine o adevarata revelatie in momentul descoperirii si raspunsul salvator intr-o iarna geroasa, in care bagajul imi fusese ratacit la aeroport si in care tenul meu tanjea dupa produsele de ingrijire uzuale. Aflandu-ma in cautarea unei solutii de urgenta pana la recuperarea elixirelor magice din arsenalul meu de beauty, am descins intr-un boutique Kiehl’s si la recomandarea unui consultant de beauty am trecut pe lista de shopping Ultra Facial Cream si Ultra Facial Moisturizer (formula care a inspirat crema hidratanta ultra-concentrata, devenita un produs cult in arealul cosmetic). Inca de la prima utilizare m-am declarat mai mult decat incantata si am stiut ca micul borcan de crema ma va insoti o buna perioada de timp: o consistenta bogata, rapid absorbita in piele, senzatie de hidratare imediata, prelungita insa de-a lungul orelor si o imbunatatire vizibila a rezistentei epidermei in fata factorilor de mediu agresivi (frig extrem, vant accentuat, poluare urbana etc).

Kiehl’s Ultra Facial Cream este acel produs de care ai toate sansele sa devii dependenta, dar de care nici nu iti poti imagina cata nevoie ai, pana nu il incerci. Il poti considera daca vrei raspunsul la orice apel de urgenta venit din partea pielii tale, indiferent ca este vorba despre senzatie de astrigenta, uscare accentuata, forme grave de descuamare sau mici asperitati/iritatii in zone predispuse precum coatele, genunchii, calcaiele etc. Desigur, formula Ultra Facial Cream este destinata ingrijirii faciale, insa nu este nimic gresit daca in situatii limita produsul este utilizat si pe alte zone ale corpului, preferabil cuplat cu Ultra Facial Moisturizer.

Kiehl_s_Ultra_Facial_Moisturizer_75ml_1442302036

Eficienta dovedita a Kiehl’s Ultra Facial Cream rezida in asocierea unica a unor ingrediente cu proprietati de exceptie atat in refacerea barierei cutanate, cat si in fortifierea scutului natural de aparare al pielii (stimuleaza capacitatea de refacere proprie epidermei, pentru un raspuns remarcabil in fata agresiunilor provenite din mediul exterior): o glico-proteina provenita din Antarctica, cu actiune dovedita impotriva frigului extrem, un extract dintr-o planta regasita in zonele desertice ale Australiei, excelenta pentru mentinerea hidratarii la nivel celular si squalane, ingredientul cheie Kiehl’s (prezent in toate produsele destinate hidratarii pielii), a carui structura moleculara similara lipidelor epidermei ii permite o afinitate ideala cu pielea si o absorbtie rapida. Nu intamplator, Kiehl’s Ultra Facial Cream a fost produsul utilizat in cadrul expeditiei “Everest 88”, prima ascensiune de succes fara suplimente de oxygen realizata pe fatada de est a muntelui Everest.

Produsele din gama Ultra Facial sunt disponibile in magazinele Kiehl’s din Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City, iar la fiecare vizita in magazin puteti beneficia de consulatii personalizate gratuite ale tipului de ten si de 5 esantioane cadou, care va vor permite sa testati formulele acasa si sa alegeti produsul care se adapteaza cel mai bine nevoilor pielii.

Kiehl’s Ultra Facial Cream: secretele uneia dintre cele mai versatile creme hidratante

Tendinte toamna-iarna 2016: noile “uniforme” urbane si asaltul tonurilor de kaki

Kiehl’s Ultra Facial Cream: secretele uneia dintre cele mai versatile creme hidratante

De ce iubim eroii si ce ne poate transmite o conversatie cu firescul

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!