Miresme speciale de Craciun: Mon Beau Sapin, lumanarile parfumate semnate Maison Francis Kurkdjian

O calatorie fascinanta in lumea basmului si totodata o intoarcere in timp pentru redescoperirea farmecului copilariei si a acelor esente speciale care odinioara ne faceau sufletul sa tresalte si fata de care nutrim anumite nostalgii. Lumea e la un click distanta, insa Craciunul 2016 sta sub semnul experientelor autentice, traite si simtite din plin alaturi de cei dragi. “Mon Beau Sapin” constituie una dintre cele mai frumoase idei de cadou pentru o experienta inmiresmata de neuitat: lumanarile parfumate Maison Francis Kurkdjian in editie limitata, disponibile la Beautik Haute Parfumerie, poarta cu sine aroma profunda de brad si traseaza coordonatele unui univers de un deliciu sublim.

fa9052653122c67d49c66eb3605dc66c-mfk-monbeausapincandle-479

Niciodata nu mi-am ascuns pasiunea pentru lumanarile parfumate, iar daca ar fi sa realizez un top trei al lucrurilor pe care le transport din orice colt al lumii, cu siguranta aromele de interior ocupa un loc fruntas. Putine sunt insa lumanarile parfumate care reusesc sa infuzeze atmosfera cu miresme intense si delicate in egala masura, suficient de relaxante, insa fara a fi comune sau anoste si mai presus de toate elegante si rafinate. Casa este un spatiu intim si sacru prin excelenta, iar aromele care o invaluie trebuie sa se inscrie cu prisosinta intr-un registru aparte, care sa innobileze interiorul si care sa fie reprezentativ pentru familie. Nu ti-ai dori ca in propria casa sa miroasa la fel ca in masina (indiferent cat de mult ti-ar placea noul odorizant), ca intr-un magazin de dulciuri (la un moment dat risca sa ti se faca greata de la supradoza de zahar) sau ca intr-un salon in care tocmai s-a facut curat.

dec2_maisonfrancis_image4

Pentru acest sfarsit de an imagineaza-ti un parcurs olfactiv care sa iti bucure sufletul si care se se constituie intr-o veritabila experienta senzoriala. Chiar daca iarna nu este un sezon care exceleaza la capitolul arome, perioada Sarbatorilor aduce cu sine multe pretexte inmiresmate, de la condimentele specifice si pana la preparatele gourmet sau cocktail-urile care confera un plus de savoare meselor festive. Mirosurile naturile/notele lemnoase sunt cele mai potrivite pentru a fi integrate in atmosfera caminului si pentru a “incalzi” orice camera.

49870

Maison Francis Kurkdjian a conceput editia speciala de lumanari parfumate “Mon Beau Sapin” ca pe un omagiu inchinat frumusetii la finalul unui an presarat cu provocari si numeroase lectii. Timp de aproximativ 40 de ore, mireasma revigoranta si incitanta “Mon Beau Sapin” se raspandeste treptat in incapere, creand o atmosfera magica de petrecere. Un cadou de exceptie pentru orice iubitor de esente rare, lumanarea “Mon Beau Sapin” reprezinta totodata si un obiect de design elegant: suportul auriu ilustreaza un peisaj hibernal feeric, dupa arderea lumanarii, acesta putand fi utilizat drept element de decor.

Produsele Maison Francis Kurkdjian sunt disponibile exclusiv in locatiile Beautik Haute Parfumerie si pe www.beautik.ro.

Miresme speciale de Craciun: Mon Beau Sapin, lumanarile parfumate semnate Maison Francis Kurkdjian

Indreptar stilistic pentru petrecerile de final de an si o noua adresa de shopping: Bibloo.ro

Miresme speciale de Craciun: Mon Beau Sapin, lumanarile parfumate semnate Maison Francis Kurkdjian

Chintesenta unui machiaj desavarsit de Craciun: paleta Too Faced The Chocolatier

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!