Kaki la moda in toamna 2011

Kaki-ul este omniprezent in colectiile ce marcheaza debutul toamnei, completand paleta tonurilor neutre, iar sezonul acesta depaseste zona casual sau military asociata in mod traditional.

Declinat in variante ceva mai luminoase si mai calde, unele dintre ele apropiate de ciocolatiu sau brun, kaki-ul se impune atat in vestimentatia de zi cat si in cea de seara, oferind o noua viziune fashion asupra garderobei de toamna. Lasam la o parte pantalonii cargo, jachetele parka sau tricotajele din lana cu ochiuri mari si deschidem calea rochiilor din matase, jerseurilor fine sau mantourilor cambrate.

Kaki-ul nu mai comporta decat pe alocuri rezonante military si nu mai functionaza doar ca un simplu fundal “camuflaj” pe altarul modei sezonul acesta. Transpus pe brocarduri, dantele sau matasuri fine si completat de accesorizari in tonuri metalice patinate, kaki-ul devine extrem de elegant si de rafinat, adaugand o doza de sobrietate tinutei.

Citeste continuarea articolului meu aici.

Rochii kaki

Cu toate ca negrul domina colectiile acestui sezon excesiv de serios si aspru la nivel de estetica, unii designeri au gasit suficiente altenative menite sa il combata. Bleumarin-ul isi capata locul binemeritat in zona de eveningwear, surclasand din punct de vedere al elegantei negrul profund, iar kaki-ul insotit de reflexii aurii si accente metalice isi dovedeste din plin potentialul.

Kaki la moda in toamna 2011

UNVEILED: tineri designeri romani la primul contact cu piata

Kaki la moda in toamna 2011

Rimel pentru volum: Colossal Cat Eyes Maybelline NY

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta