Rimel pentru volum: Colossal Cat Eyes Maybelline NY

Tendintele in machiaj pentru toamna 2011, mizeaza mai presus de toate pe conturarea ochilor, pentru o privire menita sa strapunga negrul profund care domina podiumurile de moda.

Majoritatea formulelor de mascara prezinta drept ingredient de baza colagenul, care nu doar asigura un efect de curbare al genelor ci le confera si flexibilitatea necesara. Machiajul se cufunda in dramatism, insa nu si in superficialitate. Absolut toate propunerile make-up artistilor exceleaza la capitolul firesc si naturalete, zona ochilor fiind invaluita in mister gratie unor acuarele dispuse gradat si in tonuri complementare.

Pentru toamna, Maybelline NY completeaza arsenalul cosmetic cu un produs nu atat revolutionar, cat foarte bine formulat: mascara Colossal Cat Eyes. Asemenea unei feline, periuta pieptene convexa, cu perii scurti, se unduieste de-a lungul genelor, imbracandu-le in cantitatea necesara de mascara pentru o acoperire perfecta cu pigmenti de culoare.

Mascara Maybelline NY a excelat intotdeauna la capitolul aplicatoare, acesta fiind si unul dintre principalele motive pentru care nu ezit in a incerca fiecare nou produs lansat. In urma cu un an, la un workshop de machiaj desfasurat la Paris, am ramas surprinsa ca unul dintre cei mai apreciati make-up artisti la nivel mondial utiliza in demonstratii mascara Maybelline NY. Am intuit cumva ratiunea si l-am intrebat direct pentru a avea confirmarea. Raspunsul a fost cat se poate de firesc: “Este cea mai eficienta mascara si o stie toata lumea. Eu o iubesc si modelele pe care le machiez la shooting-uri la fel.”

Colossal Cat Eyes nu face exceptie si promite sa devina obsesia numarul 1 la capitolul mascara. Colagenul asigura flexibilitate genelor si volum, uleiul de jojoba le ingrijeste, iar agentii emoilenti facileaza aplicarea si furnizeaza necesarul de hidratare, prevenind casarea.

Chiar si cele mai scurte gene sunt captate si acoperite de un strat de culoare, iar efectul este unul cu totul surprinzator. Un joc al privirilor de felina care pune pe jar imaginatia. Mascara Colossal Cat Eyes de la Maybelline NY va fi disponibil la un pret recomandat de 34 lei.

Rimel pentru volum: Colossal Cat Eyes Maybelline NY

Kaki la moda in toamna 2011

Rimel pentru volum: Colossal Cat Eyes Maybelline NY

Promotii beauty in luna octombrie la HelpNet

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!