UNVEILED: tineri designeri romani la primul contact cu piata

Ultimele saptamani au fost extrem de aglomerate pentru mine, ceea ce nu ar fi neaparat o noutate, dat fiind ca inceputul de sezon aduce intotdeauna proiecte noi extrem de interesante in care aleg sa ma implic. Unul dintre acestea este UNVEILED – evenimentul care aduce laolalta tinerii designeri romani si ii pune fata in fata cu potentialii clienti.

Raluca Rogoz, initiatoarea proiectului, mi-a propus ca incepand cu aceasta editie sa il co-organizam si am acceptat cu mare drag, mai ales ca atat in calitate de Fashion Director al HotCity.ro cat si in aceea de consilier de stil pentru clienti/branduri, am promovat de-a lungul anilor numeroase nume care au reusit in prezent sa se impuna si pe plan international.

Editia a patra a UNVEILED se va desfasura pe 29 si 30 octombrie la „Din Casa”, un coffee lounge extrem de primitor pe care l-am ales in ideea de a creea atmosfera unui dressing imens, caruia odata ce ii treci pragul sa te simti ca acasa sau mai bine spus ca in casa pe care oricare dintre noi o visam. Nu va dezvalui momentan surprizele pe care le-am pregatit ci va spun doar sa nu va faceti un program incarcat in week-end-ul cu pricina, caci veti zabovi ceva vreme la noi.

Inscrierile designerilor la UNVEILED deja au inceput, iar cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un mail (pana pe 15 octombrie) care sa contina portofoliul si informatii despre activitate, pe adresa mea – adina.necula@gmail.com sau a Ralucai – raluca@unveiled.ro.

Dupa data de 15 octombrie vom anunta designerii participanti si vom reveni cu informatii detaliate.

UNVEILED: tineri designeri romani la primul contact cu piata

Secretele manichiurii half moon

UNVEILED: tineri designeri romani la primul contact cu piata

Kaki la moda in toamna 2011

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!