Personaje de poveste in vizita: Avon la 125 de ani

In prima parte a zilei am primit vizita neasteptata insa extrem de placuta a unor personaje de poveste care mi-au amintit pentru o secunda de Belle Epoque (ani in care David McConnell are ideea de a oferi clientelor sale un parfum la achizionarea de carti) si de stilul vestimentar propriu perioadei respective.
null
nullAvon aniverseaza 125 de ani de existenta si cu aceasta ocazie va demara cateva proiecte inedite in lunile urmatoare. Va voi tine la curent cu tot ce se va intampla si cu lansarile pe care compania le are in vedere. Pana atunci insa, am primit cu bucurie agenda special creata pentru a marca momentul aniversar (unul dintre cele mai bine realizate materiale de acest gen pe care le-am vazut in ultimul an) si am savurat aroma parfumului Christian Lacroix Rouge, despre care va voi povesti mai multe in curand.

null
nullO modalitate excelenta de promovare si plasata chiar la inceput de saptamana, cand cu totii avem nevoie de un imbold creativ si de o sursa de inspiratie! In final va invit sa vedeti cum a evoluat logo-ul Avon de-a lungul celor 125 de ani!
null

Personaje de poveste in vizita: Avon la 125 de ani

Inspiratie de primavara

John Galliano suspendat de la Dior

John Galliano suspendat de la Dior

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!