Ingrid Vlasov primavara-vara 2012

Ingrid Vlasov a dezvaluit ieri, in salonul Opera al Grand Hotel Intercontinental din Paris, colectia primavara-vara 2012 intitulata “Les Ailes”.


Inclusa pentru a cincea oara consecutiv in calendarul Paris Fashion Week, Ingrid Vlasov ar fi trebuit cel putin in teorie sa se familiarizeze cu moda actuala si sa incerce sa ii dea o replica menita a lasa muta audienta prezenta la show.

Din pacate, Ingrid a ales sa surprinda intr-un alt mod universul fashion, semn ca numeroasele incursiuni in capitala modei nu au reusit defel sa o conecteze la o sursa de design autentic. Nu vad rostul bugetelor imense alocate show-urilor, chinul mediatic si tot ceea ce presupune o buna comunicare in aceasta sfera, in conditiile in care asistam la aceleasi siluete, forme si stilizari reciclate, dovada clara de stagnare.

Sub raport cromatic, colectia este mult mai bine coordonata decat precedentele, insa la nivel de estetica Ingrid ramane in aceeasi zona devenita deja mult prea exploatata, cu motive care se vor emblematice si tipare in alb/negru trase la xerox. Similitudinile nu flateaza parcursul unui designer si nu scuza sub nicio forma lipsa de viziune.

“Les Ailes” ar fi putut fi foarte bine o prima colectie in cadrul Paris Fashion Week, nicidecum a cincea. Structurarea este net superioara liniilor precedente, care prin comparatie par doar timide incercari. Cu toate acestea, elementul de noutate este inexistent. Nu poti broda la infinit pe aceleasi tesaturi, crezand ca vei starni aprecieri prin 3 nuante noi introduse in colectie si cateva dantele secondate de franjuri sau pene.  In final la trecerea dintre sezoane, cand dezbracam moda de zorzoane, nu putem ramane precum in gradina paradisiaca asteptand divina inspiratie.

Ingrid Vlasov primavara-vara 2012

DIOR Make-up Games

Ingrid Vlasov primavara-vara 2012

Lotiune demachianta Deuteria Lux

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!