Lotiune demachianta Deuteria Lux

O noua gama de cosmetice situata la granita din actul medical si cel de ingrijire, patrunde toamna aceasta in farmaciile HelpNet: Deuteria Lux.


In fiecare zi testez si recomand zeci de produse cosmetice atat din segmentul mediu cat si din cel premium, toate fiind produsul acelorasi laboratoare internationale cu o expertiza enorma si o echipa fantastica de cercetatori. Din pacate in Romania, segmentul cercetare a fost condamnat la deces in urma cu multi ani si putini sunt aceia care indraznesc si detin resursele necesare dezvoltarii unui business in cosmetica.

Acesta este si motivul pentru care Deuteria Lux a venit ca o surpriza de proportii pentru mine, intrigandu-ma si starnindu-mi curiozitatea. Gama este conceputa in totalitate de prof. dr Ioan Nedelcu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati specialisti dermatologi romani (membru al Academiei Americane de Dermatologie si al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie).

Ingredientul esential al cosmeticelor Deuteria Lux il constituie apa echilibrata in deuteriu sau “apa vie”, recunoscuta si premiata cu medalii de aur la cele mai prestigioase saloane de inventica de la Londra, Bruxelles si Geneva. In materialele viitoare voi explica in detaliu beneficiile acestei ape vii asupra pielii, pentru moment rezumandu-ma in a va recomanda lotiunea demachianta a gamei, care pe mine m-a incantat pe deplin.

In primul rand, lotiunea demachianta pentru ten normal pe care am testat-o in ultimele 3 saptamani este prezentata intr-un kit consistent, care include atat un flacon cu pompita menit sa faciliteze utilizarea, cat si o rezerva pentru acesta, intr-un recipient separat.

Pentru femeile care nu agreeaza cosmeticele intens parfumate, lotiunea demachianta Deuteria Lux reprezinta solutia ideala. Emulsia este foarte fina, nu are niciun miros specific pe care l-am putea asocia cu universul floral sau cu cel al aromelor si nu contine ingrediente cu potential alergen.

Pe discheta nu trebuie sa aplicati o cantitate mare de produs, cateva picaturi fiind suficiente pentru intreaga fata. Emulsia se repartizeaza usor si curata in profunzime tenul, dovada suparafata lipsita de impuritati a dischetei dupa aplicarea lotiunii tonice.

Mai mult decat atat, lotiunea demachianta Deuteria Lux a reusit sa ma determine dupa cateva zile sa nu mai folosesc decat foarte putina crema hidratanta de noapte. Asta pentru ca tenul meu nu a mai resimtit nevoia de o hidratare suplimentara, chiar si zonele cu tendinta de uscare echilibrandu-se perfect din acest punct de vedere.

Am utilizat lotiunea atat dimineata cat si seara, iar in decurs de doua saptamani am remarcat sa tenul meu este mai luminos, are un aspect mai neted si chiar dupa multe ore petrecute intr-un mediu plin de factori nocivi, arata foarte proaspat.

Ingrediente specificate pe eticheta: uleiuri naturale vegetale (migdale Dulci, seminte de strugure, castor oil ), vitamina E, extract de aloe vera, alantoina, colagen hidrolizat.

Lotiune demachianta Deuteria Lux

Ingrid Vlasov primavara-vara 2012

Lotiune demachianta Deuteria Lux

Secretele manichiurii half moon

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!