Inca 4 zile de inscrieri la Tabara de Reformare Heineken

Tabara de Reformare Heineken este asa cum va spuneam intr-un post anterior, o promisiune tare frumoasa pentru schimbarea in bine a barbatilor. La Radio Guerilla in timpul matinalului moderat de Vlad Craioveanu si Mihai Dobrovolschi, au fost alesi pana in prezent 12 barbati cu sanse mari de a fi transformati intr-o asemenea masura, incat prietenele sau sotiile sa formeze o grupare care sa solicite permanentizarea Taberei de Reformare.

In urma cu putin timp, una dintre doamnele care a intrat in direct la radio, a motivat inscrierea partenerului la Tabara de Reformare prin faptul ca acesta are prostul obicei de a-si lasa sosetele pe covor. Iar aici intervine din nou discutia asupra careia va atrageam atentia aici: barbatii cu o tinuta decenta reprezinta raritati in RO sau este mai curand vorba despre elemente de ingrijire si practici de budoir deranjante care conduc la imagini neplacute?

Inca nu stiu la ce activitati vor fi supusi participantii, insa daca as fi in locul vostru nu as mai sta pe ganduri si m-as grabi sa inscriu persoana draga in competitie. Fiti curajoase si puneti mana pe telefon! Iar daca nici argumentul de mai sus cu sosetele nu va da un imbold suficient, atunci ganditi-va la tot ceea ce va deranjeaza la partenerul vostru, asezati toate nemultumirile intr-o cutie si descarcati-le la matinalul Radio Guerilla.

Mai sunt doar 4 zile in care puteti suna la Radio Guerilla, caci pe 20 mai vor fi desemnati ce mai „rai” 20 de reprezentati ai sexului tare pentru a petrece o zi in Tabara de Reformare Heineken.

Inca 4 zile de inscrieri la Tabara de Reformare Heineken

PUMA Social Party: After Hours Athletes

Inca 4 zile de inscrieri la Tabara de Reformare Heineken

Trend Union: principalele tendinte primavara-vara 2012

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta