PUMA Social Party: After Hours Athletes

PUMA Social Party, eveniment la care am luat parte joia trecuta, s-a dovedit a constitui pretextul perfect pentru o seara condimentata cu voie buna si distractie! O altfel de idee pentru o petrecere desprinsa complet din tiparul party-urile organizate in cluburile din Bucuresti, care a reusit sa ma surprinda in mod placut si sa ma determine sa petrec cateva ore in compania unor oameni frumosi (Sana Nina, Jeanette, Elena Cîrîc, Anurim, Pietricel, Criserb).

Credit foto: criserb.com

Intr-un post anterior, va spuneam ca PUMA prezinta sezonul acesta un nou concept: after-hours athletes. Cu alte cuvinte, cei care nu agreeaza in mod special sportul de performanta si nu sunt impatimiti ai unei anumite activitati, isi pot gasi refugiul in cateva jocuri menite sa imbine latura amuzanta cu miscarea.

Pentru mine PUMA Social Party a inclus toate ingredientele unei petreceri reusite, mai ales ca s-a pliat si pe stilul meu de viata. Marturisesc ca nu sunt o adepta a orelor petrecute in mod obsesiv la sala si nici a sportului practicat in mod constiincios de cateva ori pe saptamana, insa ador ca dupa agitatia de la birou sa imi convoc prietenii la un joc de biliard. Nu doar ca ma relaxeaza, ci imi ofera motivul de a socializa dincolo de evenimentele mondene sau de mijloacele impersonale de comunicare: messenger, telefon etc.

In contextul actual, putine persoane isi gasesc ragazul de a petrece timpul in compania celor dragi, fara a se simti constransi de factori externi. Iar PUMA isi doreste sa ne reaminteasca cat de important este sa nu renuntam la socializarea offline, la jocurile care ne stimuleaza gandirea si ne determina sa fim competitivi.

La PUMA Social Party s-au intamplat o multime de lucruri incitante: demonstratii de bowling, biliard sau bartending (unul dintre concurentii de la Romanii au Talent a facut un adevarat show la bar), momente de dans (Trouble au fost minunati), fotografii la cabina…. totul condimentat cu muzica buna (Connect-R, Puya, Guess Who).


Iar pentru ca foarte multi dintre voi m-au intrebat cum pot ajunge si ei la o asemenea petrecere, va spun ca tot ce trebuie sa faceti este sa va filmati cu ce aveti la indemana in timp ce practicati un sport (darts, ping pong, bowling, foosball sau biliard) si sa uploadati clipul in aplicatia pe care o gasiti pe pagina PUMA de Facebook. Apoi convingeti-va prietenii sa va voteze clipul pentru a intra in finala. Se cauta Echipa Nationala de Atleti After-Hours, iar premiile nu sunt deloc de neglijat.

PUMA Social Party: After Hours Athletes

Machiajul verii 2011: L’Oreal Fresh Collection

PUMA Social Party: After Hours Athletes

Inca 4 zile de inscrieri la Tabara de Reformare Heineken

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!